100 de copii ai strazii au primit o masa calda de Revelion
Adăugată de user necunoscut in 24/01/2010, citită de 953 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
VEZI VIDEO AICI: http://sperantapentruromania.ro/2010/01/24/100-de-copii-ai-strazii-au-primit-o-masa-calda-de-revelion/


Cu ocazia Revelionului Speranta pentru Romania a oferit cu ajutorul voluntarilor si sponsorilor nostrii, o masa calda pentru copii strazii din Bucuresti. Masa a fost pregatita cu grija de voluntarii Misiunea Speranta pentru Romania si servita copiilor strazii din zona Dristor si Gara de Nord. Pentru voluntarii nostrii a fost o experienta unica pentru ca au participat pentru prima data la o astfel de actiune si si-au exprimat dorinta de a organiza mai des astfel de actiuni, nu numai in ocazii speciale.
Cu ocazia acestui proiect, ne-am dat seama de unele realitati ale vietii de strada. Ne-am dat seama ca nu este suficient sa le oferi numai o masa calda, ei au nevoie de mai mult decat atat, au nevoie de dragoste si intelegere. Dorim sa ne implicam mai mult in actiuni pentru copii strazii, de aceea, daca vrei sa se continue aceste actiuni, daca vrei sa sponsorizezi urmatoarea actiune, ne poti contacta la adresa de email: [email protected]

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”