Tineri Pentru Misiune ajuta sinistratii cutremurului din Haiti
Adăugată de user necunoscut in 14/01/2010, citită de 2.342 ori
Autor: Lucratori-Romani.ro, Categorie: Internațional
Tineri Pentru Misiune ajuta sinistratii cutremurului din Haiti
Departamentul de ajutor in situatii de calamnitati al organizatiei Tineri Pentru Misiune (Youth With A Mission), va trimite o echipa internationala pentru a oferi ajutor victimelor cutremurului care a avut loc in Haiti. In urmatoarele 24 de ore aceasta echipa formata din 10 membri din Australia, Olanda si SUA va ajunge in zonele afectate.

Conform informatiilor de la TV se pare ca cel putin 100.000 de persoane au decedat in urma cutremurului si ca multe cladiri s-au daramat: cladiri guvernamentale, scoli, catedrala, inchisoare, magazine, spital, etc.

Directorul national al TPM Haiti ne-a comunicat ca membrii organizatiei sunt in siguranta acum si ca o parte din cladiri sunt afectate de cutremur. O echipa de la centrul de misiune TPM St. Marc a mers sa ofere ajutor celor afectati de cutremur.

Departamentul Lucrari de Binefacere al organizatiei TPM va trimite echipe de voluntari si in viitorul apropiat si pe termen lung pentru a oferi ajutor celor afectati de cutremur, ajutor atat practic cat si rugaciune si consiliere.

Continuati sa va rugati pentru cei afectati de acest dezastru si pentru membrii TPM care ofera ajutor acestora.

Mai multe informatii despre strangerea de fonduri, medicamente si hrana pentru Haiti gasiti la www.ywamhaiti.org si www.mercyworks.org.

Tineri Pentru Misiune (Youth With A Mission) are doua centre de misiune in Haiti unde lucreaza aproximativ 30 lucratori. In 2008 TPM a oferit rapid ajutor umanitar victimelor uraganului care a devastat Haiti, cand a fost distrus si unul din centrele de misiune TPM.

Știre preluată de pe www.lucratori-romani.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni