VIDEO – 38 de familii au beneficiat de proiectul ,,Fa un batran fericit
Adăugată de user necunoscut in 10/01/2010, citită de 1.970 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
VIDEO – 38 de familii au beneficiat de proiectul ,,Fa un batran fericit
In perioada 22-24 decembrie 2009 Asoc. Speranta pentru Romania a organizat actiunea ,,Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna”. In atentia noastra in acest an au fost 38 de familii de batrani si cateva cu mai multi copii, care au beneficiat din partea noastra de cate un pachet consistent cu alimente, in valoare de 50 ron fiecare. Actiunea s-a desfasurat in zona Varfurile jud. Arad, zona Bocsa, Oravita si Bozovici jud. Caras Severin. Actiunea a fost sustinuta si de voluntarii Asociatiei noastre prin participarea lor sau pregatirea terenului pentru aceasta actiune. Ne-am bucurat cand am vazut zambetul si bucuria acelor persoane in varsta care au primit din partea noastra aceste pachete. Alimentele oferite au avut si au rolul lor, dar credem ca bucuria cea mai mare pentru aceste persoane este ca cineva isi aduce aminte de ei, ca cineva le mai trece pragul casei, ca stau si le asculta povestile si istoria de viata.

Dorim pe aceasta cale sa le multumim sponsorilor nostrii care au contribuit financiar si au facut posibil acest proiect.
Mai jos va invitam sa urmariti materialul video pregatit din timpul acestei actiuni. De asemenea, puteti vedea imaginile foto cu persoanele ajutate.
In imaginile video apar doar cateva familii de batrani ajutate, am vrut astfel sa nu facem un material video mai lung de 10 minute. In schimb, in albumul foto veti putea urmari fotografii de la fiecare familie ajutata.

VEZI VIDEO AICI

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni