Crestin din Pakistan pus in libertate pe cautiune
Adăugată de user necunoscut in 17/01/2010, citită de 2.143 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Crestin din Pakistan pus in libertate pe cautiune
Naveed Masih, un credincios arestat si torturat de catre oficialitati in timpul unui atac islamist impotriva crestinilor din Gojra, Pakistan, in august 2009, a fost eliberat pe cautiune.

Cu toate ca Naveed (32) si fratele sau, Nauman (25), au fost arestati la inceputul lui Septembrie pentru “tulburarea cu armele de moarte si raspandirea groazei cu focurilor de arma”, Naveed a mai fost acuzat de uciderea unui asediat musulman. Aceasta acuzatie a fost adusa aproape dupa ce unul dintre musulmani l-a acuzat ca a participat intr-un atac incercand sa faca o intelegere cu el. Cand Naveed a refuzat sa accepte banii in locul retragerii marturiei ca dovada principala, musulmanul l-a implicat intr-o incurcatura. The Lahore High Courted aproba punerea in libertate pe cautiunea lui Naveed in 23 Decembrie. Mai tarziu cei doi frati au solicitat
punerea in libertate pe cautiune in octombrie, dar numai Nauman a obtinut-o.

Multumesc lui Dumnezeu ca Naveed a fost eliberat. Rugati-va pentru siguranta lui, chiar daca ii este teama pentru viata lui. Rugati-va ca acuzatiile impotriva lui Naveed si Nauman sa scada. Puteti sa postati o rugaciune de multumire pentru eliberarea lui Naveed pe acest site Persecuted Church Prayer Wall.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni