VIDEO - Ajuta-l pe nea Petre sa aiba o camera in care sa nu mai intre ploaia si frigul
Adăugată de user necunoscut in 02/01/2010, citită de 2.522 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
VIDEO - Ajuta-l pe nea Petre sa aiba o camera in care sa nu mai intre ploaia si frigul
Nea Petre are 67 de ani. Viata nu a fost prea blanda cu el. A incercat intotdeauna sa isi faca viata mai usoara, sa aiba o casa a lui in care sa se poata bucura cu familia. De meserie a fost sofer, insa nu a reusit prin aceasta profesie sa isi indeplineasca visul. In vremea comunismului a fost calauza pentru multi romani care au incercat sa treaca granita la sarbi. Cu mari riscuri, a castigat niste bani prin care a reusit sa isi toarne fundatia si sa isi cumpere caramizi pentru casa. Cand a fost descoperit, a fost batut, inchis, si i s-a luat toate materialele de constructii. Fiind la inchisoare, sotia l-a parasit si visul lui s-a destramat. Si parca nu ar fi fost indeajuns, in urma unei boli si-a pierdut si un picior.


Pe nea Petre il gasesti intr-o camera insalubra si cu visuri destramate si nebagat in seama de copii. Camera in care locuieste are peretii crapati, nu are peretii tencuiti, iar prin tavan se vede in pod.

Acum visul lui cel mai mare este sa aibe o proteza ca sa se poata deplasa. In acelasi timp viseaza sa aiba o camera curata in care sa isi poata trai ultimii ani ai vetii. Facem un apel la cei care il pot ajuta pe nea Petre cu o proteza sau cu materiale sau fonduri pentru materiale de constructii ca sa ii putem tencui si amenaja camera in care locuieste acum.
Cei care doriti sa il ajutati pe nea Petre ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania:
Cont in RON: RO 39 RZBR 00000 60012042338 deschis la Raiffeisen Bank
Cont in EURO: RO 24 RZBR 0000060012189757 la Raiffeisen Bank

De asemenea, Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania ofera contracte de sponsorizare pentru firmele interesate in acest sens.

Vezi interviu aici

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
nea petre
nu ati scris de unde este acest nea petre !
Adăugat în 15/01/2010
Ma bucur pentru ceea ce faceti /intr-un timp cand aveam bani participam si eu la acest gen de daruire /in special pentru copii /eu si fiind inv,la sc. duminicala cel mai mult sufar pt. copii /Acum de cand nu mai am cu ce imi vine tare greu cand ma intalnesc cu ei si nu am macar cite o bomboana / vremurile grele si-au pus ampreta si peste fam. mea /nu stiu cum voi iesi din aceasta situatie dar stiu ca Bunul dumnezeu are si un raspuns pe care il astept /
Mergeti mai departe cu acte de caritate si Dumnezeu va va ajuta sa fiti mereu langa cei in nevoi
Si in zona noastra (moldova)sunt multi sau chiar foarte multi saraci /Ar trebui sa veniti si sa le duceti celor bogati din biserici filme ce casele lor si cu felul lor de trai ,cred ca veti avea un reportaj interesant dar si plin de renuscari pentru cei carora nu le mai ajung
Adăugat în 23/01/2010
Opțiuni