Parlamentul arab solicita elvetienilor sa revina asupra deciziei privind minaretele
Adăugată de user necunoscut in 02/01/2010, citită de 2.045 ori
Autor: CrestinulAzi.ro, Categorie: Internațional
Parlamentul arab solicita elvetienilor sa revina asupra deciziei privind minaretele
Parlamentul arab, un organ al Ligii Arabe, a cerut marti, 29 decembrie 2009, “poporului elvetian sa-si revizuiasca decizia sa eronata” privind interzicerea minaretelor, sugerand ca aceasta ar putea “inflama rasismul din Europa”. Decizia “reflecta sentimentele de ura si de animozitate fata de islam si musulmani, existente in randul grupurilor extremiste si al dreptei rasiste din Europa”, indica in plus Parlamentul, care a adoptat decizia dupa o reuniune de trei de zile în Cairo. “Speram ca poporul elvetian sa revina asupra deciziei sale eronate, care ar putea alimenta rasismul în Europa (..), cand avem atata nevoie sa dezvoltam cooperarea si dialogul constructiv între credinciosii tuturor religiilor”, au a spus parlamentarii arabi.

Știre preluată de pe www.crestinulazi.ro
minarete
Liga Araba prin Parlamentul Arab stiu sa lupte pentru "dreptul de a avea minarete in tari crestine" (in Elvetia) dar nici o organizatie crestina nu sufla o vorba pentru crestinii din Indonezia, Somalia sau alte tari profund arabe ca si acestia sa aiba un mic drept de a-si construi o biserica, Vorba lui Eisenhower: " Pentru ca raul sa invinga cei buni nu trenuie sa faca nimic" dureros lucru.
Adăugat în 06/01/2010
discriminare sau nerusinare
Culmea indignarii si a nerusinarii! Dar musulmanii de ce nu le acorda libertate religioasa crestinilor din tarile islamice?In tari islamice precum :Arabia Saudita, Iran, Pakistan, Sudan s. a. crestinii traiesc sub o permanenta teroare. Sunt amenintati, intimidati. arestati, torturati si chiar ucisi pt. credinta lor. In Arabia Saudita convertirea la crestinism se pedepseste cu moartea. Asta nu inseamna discriminare? Felicitari Elvetiei. Sper sa ramina ferma pe pozitie. NU ISLAMIZARII EUROPEI!
Adăugat în 12/01/2010
Opțiuni