[VIDEO] De mic la biserica...
Adăugată de user necunoscut in 31/12/2009, citită de 5.717 ori
Autor: BenHur, Categorie: Editoriale
[VIDEO] De mic la biserica...
Probabil ca cei mai multi dintre noi frecventeaza biserica locala de cand au fost copii.. Probabil ca sunt implicati in multe lucruri si totusi, parca, ceva esential lipseste..!? Video-ul de mai jos prezinta ceea ce avem si ceea ce ne lipseste...


Daca inca avem lucruri de care sa ne pocaim, daca am trait o viata duplicitara, daca cei din jur ne-au laudat crezand ca traim cu adevarat pocainta, dar in schimb noi stiam ca suntem inca robi pacatului, fie ca gandurile si indemnul Cuvantului din urmatorul video sa ne faca sa luam hotarari ferme pentru anul care vine pentru a trai in sfintenie:


Pentru tot ce facem se scrie o carte a aducerii aminte:



Trimiteti link-ul de la acest articol tuturor prietenilor din lista. Haideti sa traim ca si fii ai luminii pentru ca... Domnul nostru vine! Maranata!

Cu pretuire,
dorindu-va un an binecuvantat,
Echipa resursecrestine.ro

Știre preluată de pe www.youtube.com
Doamne, cat adevar...
Adăugat în 31/12/2009
De cele mai multe ori pierdem esentialul...curatam "doar pe dinafara paharul", dar interiorul...
Ne multumim si chiar ne magulim cand cei din jur ne lauda dar constiinta (daca mai avem) ne lasa sa dormim linistiti? Ajuta-ne, Doamne, sa ne intoarcem la dragostea dintai, sa Te iubim cu toata inima, cu tot sufletul, cu toata puterea noastra!AMIN
Adăugat în 01/01/2010
unde e dragoastea,pocainta?!!
Trei lucruri importante ne tin departe de Dumnezeu.
pentru barbati:femeile,poularitatea si banii,uni au ajuns atat de prinsi de aceste lucruri incat Dumnezeu nici nu se uita la ei,ei cred ca fac o slujba Domnului dar defapt ei fac o slujba diavolului .
pentru femei:mandria,frumusete exterioara si barfa.multe crestine prin felul lor de imbracaminte si felul lor de a vorbi,defapt fac pofta diavolului si ispitesc privirile si poftele barbatilor,cea ce inseamna blasfemie,canta se roaga in chip necuvincios.Si toate acestea in bisericile sfinte a lui Dumnezeu.Nu va lasati inselati,Dumnezeu nu asculta rugaciunile lor si nici cantecele lor,toate acestea sunt uraciuni inaintea Domnului.
De ce toate acestea ?....pentru ca pastori si predicatori nu predica pacatul in biserici si ei au influentat bisericile si crestinii la pacat si nu la pocainta,boteaza tineri si oameni nepocaiti,dandule ca argument "sunteti mantuiti"minciuna si blasfemie, Isus Cristos nici nu se pogoara la marturiile lor mincinoase,vopsesc peste rugina.
Doamne scoateti poporul Tau afara din mijlocul nelegiurilor lor,sa nu fie partasi la minciunile si blasfemiile lor in biserici,acum cat mai e timp pocaiti-va poporul lui Dumnezeu,este nevoie.Amin
Adăugat în 02/01/2010
de mic la biserica..
De mic la biserica...poate pt unii nu a fost asa,conteaza mult asta sa fii crescut intr-o ambianta placuta si crestina,multi dintre noi nu au harul acesta si totu si fac o alegere importanta in viata,pe langa faptul k sunt multi crescuti de mici inj biserici si totusi ii macina curiozitatea de a merge pe langa..Doresc ca D-zeu sa ne ajute pe oricare dintre noi sa nu ne atraga poftele firii pamantesti care ne distrug viitorul,ci fiecare dintre noi sa traim pocainta,sa ne unim in dragoste ,sa ne iertam unii pe altii,sa-I fim placuti Lui,nustiu cat ar conta de mult sa fii de mic la biserica dar stiu k cel mai mult conteaza hotararea ce o iei pt viitoru tau atunci cand esti major si consider k poti hotari singur pt tine!!
Adăugat în 15/01/2010
Opțiuni