Scrisoare de informare
Adăugată de user necunoscut in 30/12/2009, citită de 2.207 ori
Autor: BenHur, Categorie: Editoriale
Scrisoare de informare
“Dumnezeu
este tot pe tronul Sau, noi suntem tot la picioarele Sale si ceea ce
ne desparte este doar distanta unui genunchi in rugaciune.” Jim Elliot





In cateva zile vom intra in noul an si abia astept sa vad ce oportunitati de a-L sluji pe Dumnezeu ne aduce 2010.

Aceasta perioada de sfarsit de an intotdeauna a fost speciala pentru mine deoarece pot sa vad cum Dumnezeu a facut minuni in anul care a trecut, sa vad cum si-a implinit promisiunile fata de mine, dar mai mult de atat imi plac inceputurile noi.

Anul 2009 a insemnat pentru mine anul provocarilor. Am fost provocata sa-L cred pe Dumnezeu pe cuvant, sa cred ca ceea ce El imi promite, implineste. Am fost asa de binecuvantata sa fiu parte a lucrarii misionare din Kenya, Ialomita, Serbia, Rep. Moldova.


Astept ca 2010 sa fie un an extraordinar pentru misiune.
In luna ianuarie intentionez sa merg pentru 6 luni in Kenya.
Primele 3 luni voi sluji in orfelinatul Salem ca si consilier scolar, profesor de sprijin si educator pentru copiii din orfelinat, copiii cu varste intre 1-18 ani. De asemenea doresc sa tin seminarii despre caracterul lui Dumnezeu, inima de Tata a lui Dumnezeu, descoperirea darurilor spirituale si folosirea lor. Apoi urmatoarele 3 luni voi sluji alaturi de cei din baza Tineri Pentru Misiune Nairobi implicandu-ma in proiectele lor locale cum ar fi: lucrare in gradinita pentru copiii saraci, predare de seminarii in gimnaziu si liceu, evanghelizare.


Multumesc pentru tot
ce ai facut in 2009 pt lucrarea misionara iar ca motive de rugaciune pentru Kenya 2010 iti las urmatoarele: protectie pentru calatoria spre Kisumu, obtinerea vizei pentru 3 luni si inca 3 luni mai apoi, protectie fizica si spirituala, intelepciune in luarea deciziilor acolo, eficienta si creativitate in slujire, o buna comunicare cu contactele din Kenya, cresterea spirituala a copiilor din orfelinat, etc.

Cu ajutorul tau fie el financiar sau spiritual, prin rugaciune si incurajari, vreau si putem sa oferim sprijin oamenilor in nevoi, impreuna putem
sa-i ajutam sa gaseasca o noua viata-ISUS.



Vreau sa te incurajez pentru noul an ca indiferent de circumstantele prin care vei trece sa iti reamintesti ca Dumnezeu este pe tron si El
este intotdeuna langa tine si pentru tine.
Cu drag,
Cami B
Contact : [email protected]
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni