Fraţi creştini otrăviţi în Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 21/12/2009, citită de 2.261 ori
Autor: BenHur, Categorie: Anunțuri
Fraţi creştini otrăviţi în Pakistan
Pe 15 decembrie, trei fraţi creştini din Gujranvala, Pakistan au fost otrăviţi de către angajatorii lor musulmani, care au fost înfuriaţi de credinţa şi cererea lor de a fi plătiţi. Fraţii şi-au părăsit locurile de muncă ca şi lucrători sanitari la Ferozewala Banquet şi Hall Marriage din cauza că nu-şi primeau salariile. Totuşi, ei s-au întors la locul lor de muncă după ce angajatorii le-au promis achitarea unor salarii mai mari, un bonus de Crăciun şi plata orelor suplimentare. Atunci când s-au prezentat însă, li s-a refuzat plata salariilor. Deasemenea ei au fost hărţuiţi de către membrii echipei care le-au adus jigniri cu privire la credinţa lor creştină şi li s-au adresat cu nume ofensative.La final, când fraţii şi-au cerut salariile, ei au fost ameninţaţi cu consecinţe groaznice, în cazul în care ei nu-şi continuă munca.

Atât proprietarul,cât şi managerul edificiului i-au forţat pe toţi trei să bea otravă. Familia lor a fost contactată atunci când deja doi dintre fraţi, Imran Masih (29) şi Irfan Masih (25) erau deja morţi. În urma unui raport recent, cel de-al treilea frate, Aakash Masih (23), se afla într-o stare critică. Postul de poliţie Peoples Colony a înregistrat un caz de omor şi un caz de înşelăciune împotriva proprietarului şi managerului edificiului.
Rugaţi-vă ca familia Masih să-şi găsească alinarea în conştientizarea faptului că Bunul Pastor păşeşte împreună cu ei în aceste clipe dificile.( Psalmul 23). Rugaţi-vă ca Aakash să se însănătoşească pe deplin.

Rugaţi-vă ca proprietarul şi managerul edificiului să se pocăiască şi să vină la Cristos.

Sursa: Persecution.net

Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni