SPONSORIZEAZA 4 000 ron pentru acoperisul unei vaduve cu 5 fetite
Adăugată de user necunoscut in 14/12/2009, citită de 2.679 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
SPONSORIZEAZA 4 000 ron pentru acoperisul unei vaduve cu 5 fetite
UPDATE: Dorim sa va anuntam ca in urma promovarii acestui caz, Domnul a miscat inimi si jumatate din suma pentru aceasta familie s-a strans. Speram ca in curand sa avem si cei 2 000 ron care au mai ramas in minus, sa fie vreme buna sa putem lucra la acest acoperis.
VEZI VIDEO AICI :

Nadia are 34 de ani si are 5 fetite. Viata ei nu a fost una usoara; nascuta intr-o familie numeroasa, fiind una din cele mai mici, a trebuit sa suporte asprimea unui tata sever. Nu a fost trimisa la scoala pentru ca trebuia sa aiba grija de…porci. Nici cand s-a casatorit nu a fost mai bine, pentru ca nu avea o casa a ei personala. A trebuit sa stea cu sotul pe la rude sau parinti. In cele din urma impreuna cu sotul ei a reusit sa obtina un teren si sa inceapa constructia unei case. Toate pareau bune si frumoase pentru aceasta familie: aveau cinci fetite iar casa era aproape gata, mai trebuia doar acoperisul terminat. Din pacate, soarta nu a fost blanda cu Nadia, pentru ca in luna august anul acesta sotul ei a murit intr-un accident de masina, fiind lovit pe marginea soselei.

Ramasa singura, fara sot, fara nici un sprijin din partea nimanui, cu cinci fetite de crescut, Nadia nu mai poate continua acoperisul casei. Casa este acoperia acum cu niste placi, care de multe ori sunt luate de vant.
Un timp a lucrat la o firma italiana de incaltaminte. Pentru ca avea doua fetite mici, mereu fata mai mare trebuia sa lipseasca zile intregi de la scoala ca sa aiba grija de fetitele ei. Acest lucru ii afecta notele la scoala. De aceea, s-a decis sa renunte la locul de munca pentru a sta acasa cu fetitele mai mici, pentru ca fata mai mare sa poata merge la scoala. Nadia intelege din propria experienta ce inseamna sa nu mergi la scoala.
Nu putem sa ramanem indiferenti fata de aceasta familie. Nu putem sa stam nepasatori cand stim ca o mama vaduva locuieste intr-o casa fara acoperis, in care ploua si intra frigul. Nu putem fi indiferenti fata de cele 5 fetite care nu mai au un tata care sa le aduca acasa o paine. Tu poti sa ramai indiferent?

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania are deja voluntarii mesteri pentru aceasta familie pentru a termina acoperisul. Din pacate nu avem inca fondurile necesare, care se ridica la 1 200 de euro. De aceea facem un apel la dvs, sa sprijiniti aceasta familie pentru a avea un acoperis. Sprijinul dvs poate consta in materiale de constructii sau fonduri pentru a cumpara lemnul si tigla metalica pentru acoperis.
Cei care sunt interesati ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania:
Cont in RON: RO 39 RZBR 00000 60012042338 deschis la Raiffeisen Bank sucursala Ch Cris.

De asemenea, Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania ofera contracte de sponsorizare pentru firmele interesate in acest sens.

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni