Anul 2009 in carti
Adăugată de user necunoscut in 14/12/2009, citită de 2.123 ori
Autor: Ciprian Preda-Musat, Categorie: Anunțuri
Anul 2009 in carti
Putem măsura anii care trec pe lângă noi în variate moduri. Uneori ei nu sunt decât o înşiruire finită de minute şi ore, zile şi luni, momente care trec mai repede sau clipe care trec mai încet. Alteori măsurăm anii în momente frumoase devenite pietre de hotar sau momente dificile devenite “aduceri aminte”. Sunt şi zile în care ne încăpătânăm şi nu vrem sub niciun motiv să măsurăm nisipul deja scurs din clepsidra vieţii. Nu vrem şi pace!

Noi, cei de la gramma.ro, vă învităm la acest final de an la o altfel de măsurătoare. Ce ar fi dacă am măsura anul care a trecut, 2009, în … cărţi, cărţi citite? Da, cărţi pentru că devenirea noastră este rezultat al Cărţii (Sfânta Scriptură) dar şi al cărţilor care ne-au trecut prin mâini, pe care le-am răsfoit sau care au reuşit să ne ţină prizonieri între copertele lor până la ultima filă. Aşa că, dacă ar trebui să răspunzi la întrebarea: ce cărţi ai citit şi te-au influenţat în 2009? ce ai răspunde? Care sunt, hai să zicem cele 5 cărţi pe care le-ai recomanda cu dragă inimă şi de ce ai face lucrul acesta?
Ce vrem să demonstrăm cu această propunere?
- că evanghelicii din România citesc. În ciuda vorbelor care circulă prin târg, a lipsei de transparenţă de pe piaţa de carte sau a vorbelor răutăcioase de la amvoanele seculare, evanghelicii sunt oameni ai cărţilor şi ei citesc;

- că evanghelicii îşi aleg bine cărţile pe care le citesc şi că sunt suficient de deschişi faţă de cărţile bune;

- că internetul, televiziunea şi alte mijloace de consum al timpului în masă nu au învins definitiv cărţile ci ele stau încă la loc de cinste în bibliotecile din toată ţara (a, da, şi diaspora)

Întrebarea rămâne aşadar: care sunt 5 din cărţile pe care le-ai citit şi te-au influenţat în 2009? Vom pune această întrebare liderilor evanghelici, oamenilor extraordinari din online şi nu numai, oamenilor simpli din biserică, bătrânilor şi tinerilor, bărbaţilor şi copiilor. Ba mai mult, îi vom ruga să îşi motiveze alegerea din dreptul fiecărei cărţi cu câteva rânduri inspirate.

Apoi, aproape în fiecare zi vom încerca să prezentăm răspunsurile lor aici, pe blog.gramma.ro iar la final vom realiza un ghid cu 20 de cărţi ce trebuie neapărat citite, cărţi recomandate şi verificate de voi. Îl vom prinde într-un document şi-l vom oferi gratis tuturor!

Nu aţi primit întrebarea noastră pe e-mail? Trimite-ne alegerile şi motivaţiile tale la office at gramma.ro sau folosind formularul de aici.

Știre preluată de pe www.blog.gramma.ro
fratilor
Frati si surori in DOMNUL va sfatuiesc sa va faceti rost de urmatoarele carti ,pentruca ele sunt scrise sub calauzirea DUHULUI SFANT :HRISTOS MANTUITORUL,HRISTOS ADEVARUL,HRISTOS CUVANTUL,HRISTOS DESCOPERIREA,HRISTOS CRUCEA.Scrise de fratele N. MOLDOEANU.
Adăugat în 16/12/2009
Tot ce este in concordanta cu Biblia este scris sub calauzirea Duhului Sfant.
Adăugat în 24/12/2009
Opțiuni