Mijlocire pentru viata - Miruna Peia
Adăugată de user necunoscut in 07/12/2009, citită de 5.313 ori
Autor: Pastor Ioan Peia, Categorie: Diverse
Mijlocire pentru viata - Miruna Peia
Dragi prieteni,


Colegi in lucrare, strajeri , frati si surori in Domnul Isus Hristos,


In urma cu doua zile o veste noua a venit ca o furtuna in familia noastra. Miruna, sotia mea, a facut un test RMN (Rezonanta Magnetica) pentru a vedea masura in care boala autoimuna de care sufera de cel putin 12 ani ii afecteaza creierul. Vasculita (care duce la spargerea vaselor de sange si la distrugerera nervilor, cauzata de sistemul imunitar) i-a afectat deja creierul. Are multipe microhemoragii si ceea ce este cel mai grav o tumoare (de 4 mm) numita “angiom” in lobul frontal. Medicii spun ca Miruna poate muri in orice clipa daca acest angiom, care nu poate fi operat, se sparge si produce o sangerare in creier.


In urma cu 7 ani de zile, la indemnul bunului meu prieten (acum cu Domnul) Stan Cornel din Biserica Rromilor am cerut sprijin in rugaciune pentru Miruna, cuvantul descoperirii fiind ca viata ei atarna de mijlocirile sfintilor. Atunci mii si mii de credinciosi din intreaga lume s-au rugat si viata Mirunei a fost prelungita de Domnul pana in ziua de azi.


Din toata inima va rog sa mijlociti din nou pentru sotia mea. Miruna este un om deosebit, care in ultimii 12 ani a luptat pentru viata si o viata din abundenta cu Domnul, suferind dureri si trecand prin incercari pe care le-am citit doar in cartea lui Iov. Fara a intelege toate tainele lui Dumnezeu ne incredem total in voia Lui si nu ne indoim de bunatatea si dragostea pe care ne-a aratat-o din belsug.


Viata Mirunei a fost atacata mereu de cel rau, incepand cu ianuarie 1989 la nasterea lui David Aaron, fiul nostru intai nascut. O istorisire detaliata a modului in care Domnul a pazit si salvat atunci viata Mirunei o puteti citi in fisierul atasat. Oameni fara frica de Dumnezeu au planuit distrugerea ei in ultimul an al comunismului in Romania , numai pentru ca marturiseam fara frica pe Domnul Isus Hristos. Pentru ca nu au putut sa o omoare la nasterea copilului au inlocuit sangele curat pe care trei frati l-au donat pentru Miruna cu unul infestat cu hepatita C. Aceasta a provovat boala autoimuna si distrugerea progresiva a vaselor de sange si a nervilor (vasculita), a incheieturilor (reumatism) si pielii (ulcere care sunt deschise de ani de zile), a diebetului si multiplelor alergii.


Miruna este o femeie a credintei si care nu s-a dat niciodata invinsa, chiar si atunci cand doctorii ii spuneau sa ia droguri pentru calmarea durerilor. Prin Har dragostea noastra a crescut in toti acesti ani si in ciuda suferintelor unirea noastra a crescut progresiv. Nici Miruna si nici eu nu dorim plecarea ei la aceasta varsta. De aceea va rog din toata inima sa mijlociti impreuna cu noi pentru completa restaurare a trupului Mirunei. Este vremea sa smulgem, sa taiem, sa distrugem si sa nimicim lucrarea celui rau in trupul Mirunei. Este vremea vindecarii, restaurarii si a biruintei prin Domnul Isus.


Martor imi este Domnul ca de ani de zile va port in rugaciune pe voi si pe cei dragi ai vostri. Acum avem noi nevoie de mijlocirile voastre.


Fie ca Harul lui Dumnezeu sa fie cu toti cei ce iubesc pe Domnul Isus Hristos cu o inima curata.


Shalom


Pastor Ioan Peia
Ai mila Doamne de noi...

Dragi frati,Miruna si Ioan,
Dragostea sfanta pe care Domnul Isus o are pregatita pentru noi este pentru toata viata, pe pamant si pentru vesnicie.
Am fost profund emotionata de durerea provocata de incercare prin care treceti iar.
Laudat sa fie Domnul pentru ce ingaduie El!.
Am trecut printr-o situatie de boala grea si Marire si Glorie Lui, intr-un
miez de noapte a venit la capataiul meu si M-a atins insanatosindu-ma total.
Era in anul 1984,cand dupa nasterea fiicei noastre am avut o infectie de la fire.Am plecatdim maternitatea ,,Caritas" Bicuresti ,apoi am revenit cu infectie in tot abdomenul.M-au operat curatandu-ma...aveam un chist purulent paraovarian foarte mare.Dupa operatie am fost data acasa si am revenit cu alta infectie in tot corpul.
Plangeam ,ma zbateam de durere si ei, doctorii nu au avut ce sa-mi faca...m-au lasat sa zac intr-o rezerva singura, pentru a nu deranja pe celelalte paciente. Daca nimanui nu i-a pasat de mine, insasi Doctorul Universului a venit la mine.Psm 34:6 ,,Cand striga un nenorocit Domnul aude si-l scapa din toate necazurile lui".
Atunci L-am rugat pe Isus sa nu ma ia.Sa nu ramana fetita mea orfana si I-am promis ca ma voi pocai.
Nu stia atunci Isus ca voi intarzia inca 23 de ani pana ma voi pocai?
Stia totul, dar M-a lasat sa vad ca indurarea Lui este fara de margini si El nu intarzie. El stie cand trebuie sa vina.Glorie Lui.
Fiti binecuvantati! Miruna nu uita ca Domnul Isus insasi sufera alaturi de tine.
Doar vorbeste-i.El este cu tine.;Langa tine...Si indiferent de voia noastra, Doamne sa se faca voia Ta.Amin.

Cu toata dragostea te imbratisez Miruna si te incredintez in Mana Sfanta si Vie.Amin.Scrie-mi pe adresa aceasta de e-mail,vom mai povesti ce minuni a facut Domnul spre Gloria Lui. Bine?
Adăugat în 08/12/2009
sustinere in rugaciune
Doamne Dumnezeul meu vin inaintea ta sa iti multumesc ca esti cu noi si ca ne porti de grija.Iti multumesc ca esti medicul medicilor si ca ai facut atatea minuni pe vremea Ta si inca faci si acuma,,venim cu incredere si cu credinta inaintea Ta parinte iubit si te rugam sa te induri inca odata de Miruna,sa pui Mana Ta peste capul ei si peste tot trupul ei bolnav si in marea ta indurare sa ii alini suferintele sa faci dupa sfanta Voia Ta si sa ii dai vindecare in trup,te rog parinte iubit sa inatresti familia ei si sa o ti in bratul Tau ocrotitor de tata sa ii binecuvantezi Amin. Fi binecuvantat,laudat ,slavit si glorificat Tata,Fiul si Duhul Sfant acum si-n veci de veci AMIN!
Adăugat în 08/12/2009
DOMNUL,EL DA VINDECARE
Ma alaturi si eu tuturor celor ce sustin in rugaciune aceasta sora scumpa si sint alaturi celor dragi ai ei care mijlocesc necontenit inaintea IMPARATULUI NOSTRU SCUMP ISUS,si ma rog ca DOMNUL NOSTRU ISUS MEDIC DEPLIN SI SFANT sa se atinga de suferinta ei dar asa cum o doreste EL,in SFANTA VOIA LUI.Ma rog deasemenea ca sa dea putere fratelui Ioan sa nu cada de oboseala si DOMNUL sa ii asculte rugaciunile si lui si noua.CREDINTA VINDECA,CREDINTA MANTUIE,CREDINTA NE TINE APROAPE DE MANTUITORUL NOSTRU SCUMP.AMIN
Adăugat în 29/12/2009
Opțiuni