Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna
Adăugată de user necunoscut in 07/12/2009, citită de 1.329 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna
An de an cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Misiunea Speranta pentru Romania organizeaza proiectul ,,Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna” prin care dorim sa aducem un strop de speranta si bucurie in inimile la aproximativ 30 de familii de batrani, unii singuri, si foarte saraci. Proiectul acesta costa in pachete consistente de sarbatori, cu alimente si fructe. Aceste familii care sunt ajutate, sunt in atentia noastra de mai multi ani, pe care le vizitam si le ajutam periodic. In timpul anului nimeni nu se intereseaza de ele, nu le viziteaza, nu le asculta povestea de viata, de aceea ocazia de sarbatori este ocazia unica pentru ca aceste inimi sa fie mangaiate.

O mana intinsa pentru aceste persoane poti oferi si tu. Daca doresti sa participi pentru ai ajuta pe acesti batrani, ne poti sustine cu alimente sau fonduri pentru aceste pachete si ne poti contacta la adresa de email: [email protected] sau tel:0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania:

Cont in RON: RO 39 RZBR 00000 60012042338 deschis la Raiffeisen Bank sucursala Chisineu Cris.

De asemenea, Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania ofera contracte de sponsorizare pentru firmele interesate in acest sens.

Descarca contractul de sponsorizare

Echipa Misiunea Speranta pentru Romania

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
hello
daca nu stiu cat e produsul dintre 4x8=32,se admite comentariul meu???...fac testul aici
Adăugat în 10/12/2009
Opțiuni