VIDEO – Ajuta-l de Sarbatori pe nea Petre sa aiba o proteza si o camera in care sa nu mai ploua VEZI VIDEO
Adăugată de user necunoscut in 07/12/2009, citită de 1.025 ori
Autor: Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
VIDEO – Ajuta-l de Sarbatori pe nea Petre sa aiba o proteza si o camera in care sa nu mai ploua VEZI VIDEO
SURSA: www.sperantapentruromania.ro

Nea Petre are 67 de ani. Viata nu a fost prea blanda cu el. A incercat intotdeauna sa isi faca viata mai usoara, sa aiba o casa a lui in care sa se poata bucura cu familia. De meserie a fost sofer, insa nu a reusit prin aceasta profesie sa isi indeplineasca visul. In vremea comunismului a fost calauza pentru multi romani care au incercat sa treaca granita la sarbi. Cu mari riscuri, a castigat niste bani prin care a reusit sa isi toarne fundatia si sa isi cumpere caramizi pentru casa. Cand a fost descoperit, a fost batut, inchis, si i s-a luat toate materialele de constructii. Fiind la inchisoare, sotia l-a parasit si visul lui s-a destramat. Si parca nu ar fi fost indeajuns, in urma unei boli si-a pierdut si un picior.

Pe nea Petre il gasesti intr-o camera insalubra si cu visuri destramate si nebagat in seama de copii. Camera in care locuieste are peretii crapati, nu are peretii tencuiti, iar prin tavan se vede in pod.

Acum visul lui cel mai mare este sa aibe o proteza ca sa se poata deplasa. In acelasi timp viseaza sa aiba o camera curata in care sa isi poata trai ultimii ani ai vetii. Facem un apel la cei care il pot ajuta pe nea Petre cu o proteza sau cu materiale sau fonduri pentru materiale de constructii ca sa ii putem tencui si amenaja camera in care locuieste acum.
Cei care doriti sa il ajutati pe nea Petre ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], tel: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania:
Cont in RON: RO 39 RZBR 00000 60012042338 deschis la Raiffeisen Bank sucursala Ch Cris.

De asemenea, Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania ofera contracte de sponsorizare pentru firmele interesate in acest sens.

www.sperantapentruromania.ro

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni