Despre comunism la Radio Ciresarii
Adăugată de user necunoscut in 21/11/2009, citită de 2.088 ori
Autor: Ciprian Preda-Musat, Categorie: Anunțuri
Despre comunism la Radio Ciresarii
O noua emisiune la Radio Ciresarii - de data aceasta despre comunism (sambata, 21 noiembrie 21:10 prima emisiune din serie)

Peste ranile adanci ale popoarelor se aseaza adesea praful greu al istoriei. uitam si poate ca ar fi bine asa daca istoria nu ne-ar obliga sa repetam lectiile neinvatate.

Au trecut 20 de ani de la ultima zbatere a comunismului fatis si de atunci extemporalele libertatii nu contenesc! Ce-am invatat din comunism? Ce-ar trebuie sa stie tinerii despre acea perioada neagra? Care sunt efectele comunismului pe care le simtim si astazi si de ce ar trebui sa ne ferim de el? Aceste intrebari alaturi de multe altele isi vor gasi locul intr-o discutie deschisa despre comunism cu dl. dr. Alexandru Nadaban.

Va astept sambata, la o emisiune LIVE in care puteti participa folosind idul sau emailul [email protected].

Știre preluată de pe radiociresarii.ro
Rugăciune
Comunismul a trecut dar în unele Biserici acum culeg roadele Lideri Bisericilor care şi-au făcut palate cu câte 10 camere ,5 băi 2 3 livinguri şi maşini de zeci de mii de euro.Toate din zeciuieli şi prestări de afaceri şi se bat în piept că sunt binecuvântaţi,se pun lideri în conduceri în funcţie de mărimea afaceri pot să fie imorali dar să susţină pe preaiubiţi conducători.Să ne rugăm să pună Dumnezeu oameni după inima lui şi asfel vom scăpa de comunism,că cine nu e cu ei e împotrivă şi îi mazilesc.
Adăugat în 23/11/2009
Opțiuni