Elev chinez exmatriculat pentru credinta crestina
Adăugată de user necunoscut in 20/11/2009, citită de 2.482 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Elev chinez exmatriculat pentru credinta crestina
Potrivit unui raport din 25 octombrie al China Aid , Chen Le, un elev in al doilea an de liceu a fost exclus in mod oficial din scoala Huashan Middle School in 20 octombrie, dupa ce a semnat un document care ii confirma credinta crestina. Anuntul official de exmatriculare declara: “ (Chen Le) a fost gasit de Agentia de Securitate Publica Bazheu si de catre alte agentii luand parte la intruniri crestine. Scoala a fost solicitata sa il educe si sa il convinga sa isi indrpte caile. Cu toate acestea, elevul persista in convingerea sa ca nu trebuie sa renunte la credinta crestina. El nu poate promite ca nu isi va pastra credinta si ca nu va mai participa la intalniri crestine.”

In urma exmatricularii, Chen Le nu mai poate sa sustina examenul obligatoriu de intare la colegiu, ceea ce il impiedica sa isi continue studiile. El a raspuns zicand: “Prefer sa fiu dat afara din scoala decat sa renunt la credinta mea.”

Multumiti lui Dumnezeu pentru credinta si indrazneala lui Chen Le. Rugati-L pe Dumnezeu sa deschida o usa pentru ca el sa isi poata continua studiile.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Intre Hristos si cariera
Multi in China platesc astazi in diferite forme pretul credintei lor crestine..acesta este doar un exemplu de alegere dintre a-L urma pe Hristos si a beneficia de privilegiile oferite de stat. Domnul sa-l intareasca pe acest tanar, si sa ne ajute sa facem si noi astfel intr-o tara in care suntem liberi sa decidem de a cui parte sa fim si fara sa platim un astfel de pret.
Adăugat în 02/01/2010
Opțiuni