Conferinta Flacara Inchinarii - Umbland in puterea lui Dumnezeu
Adăugată de user necunoscut in 04/11/2009, citită de 2.092 ori
Autor: Lupean Florin, Categorie: Anunțuri
Conferinta Flacara Inchinarii - Umbland in puterea lui Dumnezeu
Conferinţa Flacăra Închinării “Umblând în puterea lui Dumnezeu”

Biserica Flăcara Închinării din Alba Iulia va organiza a X-a ediţie a conferinţei naţionale de Tineret Flacăra Închinării

În anul 2000 câţiva tineri cu pasiune şi viziune din Alba au pus la cale organizarea unei conferinţe de tineret profitând de faptul că la Alba Iulia se organizează în fiecare an Ziua Naţională a României. La prima ediţie a conferinţei au participat 600 de tineri din toate colţurile ţării. În urma impactului pe care conferinţa l-a avut asupra tinerilor, am înţeles că suntem chemaţi să slujim în felul acesta tinerilor.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la prima ediţie a conferinţei. Au fost 10 ani grei, cu critici şi încurajări, cu satisfacţii şi dezamăgiri…însă ceea ce ne-a ţinut să fim perseverenţi a fost Credinţa că ceea ce facem vine de la Dumnezeu şi este spre folosul generaţiei tinere din România. În urma conferinţelor mii de tineri au fost atinşi şi încurajaţi să îl iubească pe Dumneyeu şi să stea aproape de El.
Tema conferinţei din acest an este ‘Umblând în puterea lui Dumnezeu”.

Invitaţi să conferenţieze:
• Lucian Oniga – Liderul Peniel
• David Coop – pastor S.U.A.
• Ionut Dura – liderul departamentului de Învăţătură din biserica Flacăra Închinării.
Lauda şi Închinarea va fi condusă de trupa 4Motion din Cluj Napoca (Centru Creştin Caleb).
În cadrul conferinţei veţi putea asculta un concert cu Sunny de la Vitamina C.

IMPORTANT
Conferinta propriu-zisă va avea loc marţi-1 Decembrie, începând cu ora 9:30. Pentru cei care ajung la Alba Iulia în data de 30 Noiembrie 2009 se va organiza un “ajun al conferinţei”, programul începând seara la ora 18.
Locaţia
Conferinţa Flacăra Închinării din acest an nu se va mai ţine la biserica penticostala Salem din Alba Iulia. A X-a ediţie a conferinţei va avea loc la Restaurantul Mercur din Alba Iulia de pe strada Vasile Alecsandri, Nr. 68.
Taxa de participare este de 20 lei. Această sumă include şi prânzul zilei de marţi, 1 Decembrie.
Plata taxei de participare se va face la Banca Comerciala Română în contul RO88RNCB0318037687320001 pe numele titularului Lupean Alin Florin. La explicaţii treceţi donaţie din partea lui…(treceţi numele dumneavoastra).


Înscrierea participanţilor
Înscrierile se vor face pe Internet în limita locurilor disponibile (aproximativ 600) dupa principiul primul venit, primul servit. Pentru a vă înscrie la conferinţa Flacăra Închinării din acest an trebuie să completaţi formularul de înscriere pe care îl găsiţi AICI.
Cazare
Nu se oferă cazare celor din judeţul Alba şi judetele limitrofe judeţului Alba.
Contact
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail [email protected] sau să sunaţi la numărul de telefon 0742775980 – Florin Lupean
Programul conferinţei va fi afişat în câteva zile pe site.

Știre preluată de pe www.flacarainchinarii.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni