7 noiembrie la 21:10, LIVE : Misiunea in India - partea 2
Adăugată de user necunoscut in 31/10/2009, citită de 2.916 ori
Autor: BenHur, Categorie: Evenimente
7 noiembrie la 21:10, LIVE : Misiunea in India - partea 2
Frica si orbirea spirituala au paralizat mintile, perspectivele si nivelul de trai ale locuitorilor din India. Oamenii zac in necunostinta, mizerie si indiferenta. Putin peste 2% dintre ei se declara crestini. Cum fac acestia fata realitatii de acolo? Beni Boariu e un tanar care a fost in misiune in Patna (India) vara aceasta.

Cum ajunge singurul Dumnezeu adevarat in inimile si mintile in care zeii s-au instalat de atata vreme? "Crestinism fals este pretutindeni in India", spunea Beni. Cum sunt crestinii de acolo? Cum sunt hindusii si toti ceilalti? Cine pe cine influenteaza mai mult? Se intrepatrund credintele la un moment dat sau ramane mesajul Evangheliei asa cum il gasim in Biblie?

Cum au gasit Beni si ceilalti tineri care au plecat in misiune, India? Ce asteptari au avut si care a fost impactul realitatii? Ce proiecte au desfasurat si ce urmeaza? Ce ne ramane noua de facut?
Va astept sambata 7 noiembrie, la o emisiune LIVE, la radio ciresarii, in care puteti participa folosind id-ul sau email-ul [email protected].

Ps: Echipa resursecrestine.ro va transmite aceasta emisiune de la ora 21:10, in direct pe prima pagina a site-ului www.resursecrestine.ro
Misiune.
Cu mult respect fr.tinar Beni Boariu a
fost in misiune cu mai multi tineri in
India si ne comunica ceva forte negativ
caci stim din surse precise caci in India,Dl.Isus Hristos lucreaza cu mare
putere si multi se intorc la credinta in Dl.Isus Hristos,sint fr. missionari care se duc in India,si ne aduc vesti
foarte frumoase in cimpul de missiune.
Iar noi personal avem fr.missionari care vin din India la anumite conferinte missonare,asa dar nu este bine sa
dispretuim lucrearea Domnului.Greseli se fac,abuzuri sint,dar in toate acestea Dl.Isus Hristos isi zideste biserica Sa.Fr.Beni ar trebui sa priveasca cum traiesc frati din Rominia
dupa asa multe evangelzarii.
Harul si pacea Dl.Isus Hristos sa fie cu voi toti.Ps.20.
Adăugat în 08/11/2009
Opțiuni