Biserica incendiata in Andhra Pradesh, India
Adăugată de user necunoscut in 26/09/2009, citită de 2.091 ori
Autor: BenHur, Categorie: Misiune
Biserica incendiata in Andhra Pradesh, India
In data de 20 august, la aproximativ ora 22:30, cladirea bisericii Best Friends din Mahasamudran, Andhra Pradesh a fost incendiata pana la pamant de catre activistii hindusi. Un serviciu dedicat deschiderii noii biserici era programat pentru data de 30 august. Cladirea incendiata a fost construita de catre pastorul bisericii pe proprietatea lui personala, dupa ce timp de sapte ani serviciile divine au avut loc in casa acestuia.

Rugati-va ca acesti credinciosi sa continue sa se adune pentru inchinare. Rugati-va ca cei responsabili de acest dezastru sa experimenteze cainta si salvarea, la fel ca Pavel (Faptele Apostolilor 9:1-19).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Biserica incendiata
Stim cu totii ca biserica este casa lui Dumnezeu. De aceea este cel putin ciudat ca El sa permita distrugerea propriei case, cand putea sa opreasca acest lucru. Mai ales in acest context social deosebit. Dar daca Dumnezeu a hotarat sa-si sacrifice propriul fiu pentru salvarea din pacat a omenirii, am toata increderea ca si in acest caz are in vedere o lucrare mai mare, prin care va intari credinta copiilor Sai si va castiga suflete noi pentru Imparatia Sa. In lucrarea lui Dumnezeu nimeni nu moare degeaba, nimic nu se pierde fara rost.
Adăugat în 29/09/2009
Opțiuni