Activitate misionara interzisa in Orientul Mijlociu
Adăugată de user necunoscut in 26/09/2009, citită de 2.310 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Activitate misionara interzisa in Orientul Mijlociu
Dupa ce a primit reclamatii de la tari din Orientul Mijlociu cu privire la eforturile de evanghelizare ale cetatenilor sai, Coreea de Sud are in plan interzicerea activitatii misionare “din motive de siguranta”. Potrivit unui oficial necunoscut, printre masurile luate in considerare in acest sens, se numara si anumite restrictii de utilizare a pasapoartlor, restrictii privind plecarile din Coreea de Sud pentru cei care au fost expulzati datorita incercarilor de a face evanghelizari si restricii ale misionarilor de a intra in tari din Orientul Mijlociu, chiar daca nu au cazier in acest sens.

Ca raspuns, The voice of the Marthyrs indeamna guvernul sud-coreean sa nu se amestece, chiar daca are cele mai bune intentii iar pe crestinii din natiunile libere ii incurajeaza sa fie constienti de riscurile pe care le implica misiunea si sa accepte eventualele consecinte ale acesteia. Mesajul pentru biserici este acela de a organiza activitati misionare de scurta durata pentru a-si pregati participantii sa slujeasca potrivit indemnului din Matei 10:16, chiar si in medii religioase ostile.

Rugati-va ca guvernul sud-coreean sa-si retraga planurile de restictionare a activitatilor misionare. Rugati-va ca liderii bisericilor sa stea in picioare si grija lor fata de acest eveniment sa se faca cunoscuta. Rugati-va de asemenea ca liderii bisericilor si liderii organizatiilor misionare din intreaga lume sa se rededice in dezvoltarea slujirii prin evanghelizare din tarile musulmane.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni