Intalnire de rugaciune - Oradea
Adăugată de user necunoscut in 21/09/2009, citită de 1.776 ori
Autor: Eugen Tamas, Categorie: Evenimente
“Daca poporul Meu, peste care este chemat numele Meu, se va smeri, se va ruga, va cauta fata Mea si se va abate de la caile lui rele, Ii voi asculta din ceruri de sus, le voi ierta pacatele si le voi tamadui tara” – 2 Cronici 7:14


Motivat de acest verset, vreau sa te invit, pe tine si membri din biserica ta, sa mi te alaturi, mie si la alti tineri din Oradea, la INTALNIREA LUNARA DE RUGACIUNE pentru municipiul Oradea, judetul Bihor si intreaga Romanie. Aceasta intalnire va avea loc SAMBATA, 26 SEPTEMBRIE 2009, INTRE ORELE 15:00 – 19:00 LA BISERICA CARMEL (din parcul Taranilor) DIN ORADEA.


Citim în biografiile premergatorilor nostri, cei care au avut succes in castigarea sufletelor, faptul ca ei se rugau ore intregi inaintea tronului de har al lui Dumnezeu. Se ridica atunci intrebarea, putem noi avea rezultatele lor fara a le urma exemplul? Daca putem, atunci haideti sa demonstram lumii ca am gasit o cale mai buna; insa daca nu, atunci in numele lui Dumnezeu, haideti sa incepem sa-i urmam pe cei care prin credinta si rabdare, au obtinut promisiunea. Premergatorii nostri au plans si s-au rugat si au agonizat inaintea Domnului pentru ca pacatosii sa fie mântuiti si nu s-au linistit pana cand acestia nu au fost strapunsi de Sabia Cuvantului lui Dumnezeu. Acesta a fost secretul succesului lor imens. Cand lucrurile nu se miscau, ei se luptau în rugaciune pana cand Dumnezeu Isi revarsa Duhul peste oameni si pacatosii se converteau.La fel vrem sa vedem si noi in Ordea si in toata tara, de-aceea te chemam sa te rogi impreuna cu noi!

Va astept cu mult drag!

O saptamana binecuvantata!

Eugen Tamas
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni