Judecati pentru ca s-au rugat!
Adăugată de user necunoscut in 19/09/2009, citită de 3.380 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Judecati pentru ca s-au rugat!
Dragi Prieteni,

Dumnezeul nostru Atotputernic ne-a daruit o victorie minunata in Pensacola! Dupa 10 ore de marturie si argument, Judecatoarea Casey Rodgers de la tribunalul federal din Pensacola a declarat pe Frank Lay si Robert Freeman “NOT GUILTY,” adica NEVINOVATI pentru rugaciunea pe care au rostit-o. Verdictul a fost pronuntat in favoarea lui Robert si Frank, si impotriva Statului American (care a adus cazul impotriva lor la cererea lui ACLU) la 6:28 p.m. Central Standard Time.

Dupa cum stiti, Frank si Robert riscau inchisoare pentru sase luni, amenzi de $5,000 fiecare, si confiscarea pensiilor lor, numai pentru ca au rostit o binecuvantare inocenta inainte de a servi o masa de apreciere cu alti adulti adunati la scoala lor.

Nu am sa uit niciodata ceea ce a urmat verdictul. Cea mai mare sala din tribunalul din Pensacola, plina pana la limita, a izbucnit in plans, cu lacrimi de bucurie. Unii plangeau in hohote. Altii se imbratisau. Altii aplaudau. Si la urma ne-am rugat cu totii – exact acolo in tribunal – sa multumim Tatalui pentru izbanda!

Cand am iesit afara, am fost intampinati de peste o mie de oameni – care au indurat o ploaie torentiala toata ziua – pentru ca sa ne sprijine in rugaciune acolo. Cu totii au strigat si aplaudat inspre cer. Unii au condus peste 10 ore ca sa fie in Pensacola. In timp ce noi eram in tribunal, ei au inconjurat tribunalul in cercuri mari de rugaciune. I-am auzit din inauntru cum se rugau si cantau “Maretul Har.”

Cel mai minunat moment din procesul indelungat si crunt a avut loc atunci cand Judecatoarea Casey Rodgers – care a fost foarte aspra cu noi toata ziua – mia intrerupt argumentul final ca sa-mi puna o intrebare. Ceea ce a urmat a fost mana si puterea lui Dumnezeu manifestata pentru toata lumea:
JUDECATOAREA: Domnule Mihet, clientul tau a fost auzit de cineva ca a zis ca el nu poate sa-si parcheze credinta in parcare la scoala si sa nu o ia cu el inauntru in scoala. A zis ca credinta lui va radia afara din el oriunde este, chiar in scoala. Asta inseama ca el a intentionat sa incalce decretul pe care l-am dat eu, care interzice rugaciunea in scoala.
HM: Nu. Cu respect va spun ca sunteti gresita.
JUDECATOAREA: Atunci ce inseamna?
HM: Inseamna ca el nu poate sa schimbe ceea ce el este atunci cand paseste in scoala, si ca roada Duhului va radia afara din el chiar si in scoala, inclusiv dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blîndeţa, si înfrînarea poftelor. Au ajuns acestea sa fie o crima in tara libertatii?
JUDECATOAREA: Clientul tau de asemenea a fost auzit ca a zis ca el nu poate sa ingrijeasca asa cum trebuie de elevii lui fara ca sa aiba dragostea lui Isus in inima cu el in scoala. Ce inseamna asta?
HM: Asta inseamna ca el este neputincios prin puterea lui proprie, si nu poate sa faca nimic. Dar prin puterea lui Isus care este in inima lui, el poate sa faca orice.
------
Verdictul de achitare a urmat cu putin timp dupa aceasta. Dumnezeu este MARE, si SFANT. Slava lui pentru aceasta izbanda! Cu ajutorul Sau, Robert si Frank astazi sunt liberi si sarbatoresc acasa cu familiile lor.

VA MULTUMESC LA TOTI DIN INIMA PENTRU SPRIJINUL SI RUGACIUNILE VOASTRE FIERBINTI INALTATE SPRE CER. STIU CA ASA DE MULTI DINTRE VOI ATI PURTAT ACEASTA POVARA IMPREUNA CU MINE, SI NU AS FI PUTUT FACE NIMIC FARA VOI SI FARA DOMNUL.

Al Vostru, Harry Mihet

Horatio G. Mihet, Esq.
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
PO Box 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
Offices in Florida, Virginia, Texas and the District of Columbia
Licensed in Florida and Ohio
judecati pentru ca s-au rugat
Slava Domnului ca mai exista si azi oameni care sunt gata sa dea socoteala de nadejdea care e in ei! Slava Domnului ca EL de de partea acestora!

Nota: Multumim celor care au postat stirea, insa am o mica rugaminte: atentie la traducere, in limba romana verbul a gresi nu este reflexiv, nu se spune "sunteti gresita" (you are wrong), ci "gresiti", sau "ati gresit". Si in nici un caz nu se desparte cum e postat mai sus: sunte-ti! (eu sunt, tu esti, el este, noi suntem, voi sunteti, ei sunt).
Adăugat în 20/09/2009
Domnul sa fie cu noi
felicit decizia judecatoarei.
Ma bucur cand mai aud si astfel de stiri in care mai castiga si crestinii adevarati nu doar fii diavolului.Totusi,asta nu schimba cu nimic faptul urmator si anume:semnele sfarsitului se arata.
Adăugat în 21/09/2009
slava Domnului pentri felul cum el lucreaza si in zilele noastre, insa ramin fara cuvinte auzind ca in USA unde se numesc tara crestina totus oamnei sa ajunga in inchisoare pentru fapyul ca sa rugat ,este incredibil,ne mai miram oare dece vin atitea urgi peste tara aceasta , Doamne trezeste America .
Adăugat în 22/09/2009
Pentru o astfel de decizie sint zeci de alte incidente de celalalt fel. In timpul vilvei cu Proposition 8 din California, despre care se stie bine ca a trecut doar cu 50/50, demograficul celor de sub de 30 de ani au votat pest 60% impotriva pozitiei fundamentaliste (o statistica nemaipomenita in ce priveste politica americana) - un fapt care a stirnit pe liderul homosexual a contracampaniei sa declare ca nu este deloc ingrijorat deoarece progresia timpului este clar de partea lor ... are dreptate.

In ce priveste aceasta stire recenta, ma bucur ca un crestin nu trebuie sa sufere pe nedrept, dar ma sicie ca si la noi la biserica locala si peste tot se face mare taraboi despre aceasta stire. Bisericile locale au characteristici ale celor manici depresivi - tot timpul reactionind in hiperbola. Bai ca fiecare dezastru prezice sfirsitul imediat a lumii, bai ca astfel de evenimente prezic o mare trezire spirituala. Ca indivizi 'stop grasping at straws'.

Ca bieserici locale tare mult as dori sa scapati de pacostea de 'entertainment' si inchinare care a creat o astfel de cultura de crestini reactivi si emotionali. Muzica efeminata a inlocuit faptul ca orice actiune dupa voia lui Dumnezeu este o inchinare. 'Crestinismul modern este ca si o piscina de inot - cea mai mare galagie este unde-i apa cea mai mica'. FACETI CEVA pentru Hristos, nu tot cintati ca vreti sa faceti ceva pentru Hristos.

Tinar de 27 de ani, un Crestin de 18 ani, satul de crestinisul formal de 4 ani
Adăugat în 23/09/2009
Opțiuni