Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Comerciant crestin batut si arestat in Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 05/08/2009, citită de 1.465 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Comerciant crestin batut si arestat in Pakistan
Potrivit rapoartelor de la AsiaNews si Pakistan Christian Post, Imran Masih (25 ani) a fost arestat dupa ce musulmanii l-au acuzat ca ar fi ars pagini din Coran in orasul Hajwery, Faisalabad, Pakistan. In timp ce Masih facea curatenie in magazinul sau de fructe si legume, a ars cateva hartii si carti – o practica comuna pentru a inlatura mizeria din zona. Proprietarul musulman al unui magazin din apropiere l-a acuzat ca a ars pagini din Coran si a chemat musulmanii sa omoare “paganul”. Un grup de barbati s-a adunat si l-au batut pe tanar pana cand politia a intervenit si l-a detinut.

Mai tarziu in acea zi, au fost facute anunturi de catre mai multe moschei locale care cereau musulmanilor sa se razbune pe crestini pentru actul profanator savarsit de Masih. O multime de musulmani a blocat strada, strigand lozinci impotriva crestinismnului si cerand ca Masih sa fie spanzurat in public. La ultimul raport, acesta era detinut la sectia locala de politie iar crestinii din regiune s-au retras in ascunzatori de frica posibilelor atacuri.

Rugati-va ca Masih sa fie eliberat. Cereti Domnului sa ii dea vindecare si putere. Rugati-va pentru crestinii din aceasta zona ca ei sa stea fermi in credinta si sa-si gaseasca refugiu in grija suprema a lui Dumnezeu (Psalmul 127).

Știre preluată de pe www.persecution.net
Persecutat in Pakistan
Amin,pentru rugaciune!
Adăugat în 21/09/2009
Daca un madular sufera,toate celelalte sufera impreuna cu el.
Domnul sa-si arate indurarea pentru toti oamenii.Si eu ma alatur fratelui cosluca71 in rugaciune pentru intreg Trupul a Lui Hristos!Amin.
Adăugat în 24/09/2009
Opțiuni