Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Biserici incendiate in Zanzibar, Tanzania
Adăugată de user necunoscut in 05/08/2009, citită de 1.312 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Biserici incendiate in Zanzibar, Tanzania
Conform unui raport din 30 iunie al Compass Direct, doua biserici din imprejurimile insulei Tanzania,, Zanzibar au fost incendiate de catre musulmani. Un banner care afirma : “Nu vrem biserici pe strada noastra. Astazi vom arde biserica iar daca veti continua, va vom arde si casele!” a fost lasat in fata casei barbatului care a donat parcela de pamant pentru biserica The Evanghelical Assemblies of God, care a fost arsa ulterior. De asemenea, biserica Penticostal Evanghelical Fellowship, aflata dor la cativa km departare a fost si ea incendiata. Cu o saptamana inainte, un asistent al unui seic l-a abordat pe pastor spuandu-i ca biserica, care se afla in stagiul final de constructie, va fi distrusa daca va fi finalizata.

Rugati-va ca persecutia in crestere cu care se confrunta credinciosii din Zanzibar sa se transforme in indrazneala in crestere (Faptele apostololor 4:29-31). Rugati-va ca pasiunea slujitorilor lui Dumnezeu din aceasta regiune sa fie o lumina care sa-i conduca pe altii la Hristos.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni