Update: ostaticii din Somalia au fost eliberati!
Adăugată de user necunoscut in 15/07/2009, citită de 2.014 ori
Autor: adriana tudora, Categorie: Anunțuri
Update: ostaticii din Somalia au fost eliberati!
In urma cu aproximativ doua luni o vizitatoare ne scria: Acum 3 luni fratele meu a cazut ostatic in Somalia. Situatia s-a agravat in fiecare zi; nu au mancare, apa, sunt disperati, sunt bolnavi, sunt legati de maini si picioare, sunt dezbracati, suporta o temperatura de 40 grade...Rugati-va pentu el, pentru ei.Parinti mei nu stiu inca, nu le-am putut spune. Dumnezeu sa intervina cu mana Sa cea tare, ca suntem la capatul puterilor si noi si el.Multumesc.
UPDATE: Intregul echipaj de pe remorcherul italian Buccaneer - care a fost capturat de pirati in luna aprilie, in golful Aden si apoi eliberat in noaptea de 9 spre 10 august - soseste, joi seara, la Roma.

Potrivit Ambasadei Romaniei in Italia, marinarii romani vor fi adusi de la Djibutti cu o aeronava speciala, care va ateriza pe Aeroportul militar Ciampino. Acestia vor fi intampinati de membrii familiei, precum si reprezentanti ai Ambasadei Romane la Roma, care vor acorda asistenta de specialitate marinarilor. Plecarea spre Bucuresti a celor cinci cetateni romani si a familiilor acestora va avea loc vineri, 14 august.

Mediafax relateaza ca patru dintre marinarii romani sunt din Constanta, iar cel de-al cincilea este din Bucuresti. Ei au varste cuprinse intre 28 si 35 de ani si s-au imbarcat pe 20 februarie pe vasul sub pavilion american apartinand societatii armatoare "Micoperi Marine Contractors" din Ravenna.

Presa italiana a relatat ca rascumpararea solicitata initial de grupul de pirati ar fi fost de 30 de milioane de dolari, dupa care suma ar fi scazut la 2-3 milioane de dolari.
Multumim vizitatorilor pentru rugaciuni si ne bucuram ca cel care lucreaza si coordoneaza totul este Dumnezeu.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni