Pe muchie de cutit
Adăugată de user necunoscut in 01/07/2009, citită de 2.734 ori
Autor: Tabita, Categorie: Misiune
Pe muchie de cutit
Nu stiu ce planuri ai tu pentru vara asta, dar pentru mine se arata un timp foarte aglomerat, cu multe surprize si provocari! Aici la baza, toata lumea e pusa in miscare cu pregatirile pentru Festivalul ProMisiune, in timp ce 2 echipe au plecat din nou spre Oltenia si Rep. Moldova sa sustina cursul MiniDTS, o versiune de o luna de zile a Scolii de Ucenicie.


Pe perioada verii voi fi implicata in organizarea Festivalului ProMisiune si de asemenea voi traduce pentru echipa “Mission Adventure” pe care o vom gazdui in August. In acelasi timp, ma gandesc la o modalitate in care as putea sa ajung la cateva din bisericiile sau oamenii care, de cand sunt in misiune, m-au sustinut atat in rugaciune cat si financiar. As vrea sa pot sa le duc rapoartele din ultimele misiuni in care am fost, sa impartasesc cu ei lucrurile pe ca Dumnezeu le-a facut in viata mea dar si planurile de viitor.


Mi-as dori tare mult sa pot imbina aceste iesi cu ridicare de suport financiar. Am nevoide de oameni care sa inteleaga lucrarea in care Dumnezeu m-a chemat pe termen lung, faptul ca nu e doar un moft de-al meu si nu e ceva temporar. Ca sa fiu in continuare parte din personalul Tineri Pentru Misiune, am nevoie de aproximativ 250-300 euro lunar (in care includ cazarea, mancare, nevoi personale, transport). Pana in momentul de fata Dumnezeu mi-a purtat de grija in mod minunat si Ii multumesc pentru asta. De cele mai multe ori i-a folosit pe prietenii mei sau cateodata m-a surprins placut prin persoanele de la care nu ma asteptam.


"Pe muchie de cutit – Loren Cuningham M-am decis! Dumnezeu ma cheama la o viata de misiune! Si am nevoie de tine, de oameni care sa se roage pentru mine, oameni care sa inteleaga misiune si TPM-ul. Multi nu pot intelege de ce am ales sa fac aceste lucruri voluntar, fara sa fiu platita.. sa traiesc o viata pe muchie de cutit. Stiu ca e greu de inteles, dar ma bucur ca am facut-o pentru ca in modul asta sunt in permanenta dependenta de Dumnezeu, si am ocazia sa il cunosc mai mult si mai mult prin credinciosia Lui fata de mine. De asemenea, principiul trairii prin credinta ma ajuta sa construiesc relatii sanatoase cu suporterii. M-as bucura sa pot sa aud despre tine, ce se intampla in viata ta, lucruri cu care te confrunti si sa putem sa ne sustinem in rugaciune unii pe altii…


De ce sa ma multumesc cu putin cand am un Dumnezeu asa de mare? Vreau sa te provoc sa fii partener cu mine in viata de misionara! Poate ai vrea si tu sa mergi intr-o misiune, sau ti-ai dorit dintotdeauna sa faci parte din asa ceva.. o poti face venind cu noi in misiunile pe care le organizam sau sustinandu-ma spiritual sau financiar in mod lunar/periodic. Roaga-te si vezi ce-ti vorbeste Dumnezeu. Invata sa daruiesti responsabil! Fa din darnicia ta un obicei! Astept raspunsul tau pe adresa de e-mail: [email protected] sau la numarul de tel 0767395559


Fii binecuvantat! Iti doresc o vara plina de bucurie si experiente cu Dumnezeu!


Traind pentru gloria Lui,
Andreea C.

Știre preluată de pe missiondiary.wordpress.com
Gbu
Si-acum Doamne uita-Te la amenintarile lor, da putere robilor tai sa vesteasca Cuvantul Tau cu toata indrazneala, si intinde-Ti mana ca sa se faca tamaduiri, minuni si semne prin numele robului Tau Celui sfant, ISUS.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Adăugat în 10/07/2009
Opțiuni