La Revedere...
Adăugată de user necunoscut in 18/06/2009, citită de 2.888 ori
Autor: BenHur, Categorie: Anunțuri
La Revedere...
Astazi, 18.06.2009, mama pastorului Petru Hututui a plecat la Creatorul ei. Aceasta s-a întâmplat la numai o saptamâna de la trecerea în vesnicie a mamei sotiei dumnealui. Adesea, Petru Hututui era surprins vorbind, cu lacrimi în ochi, despre mama dumnealui, în predicile pe care le rostea. Întotdeauna fratele Hututui a recunoscut ca mare parte din puterea în slujire venea din rugaciunile mamei sale. Pastorul Hututui se afla înaintea unui nou turneu cu Misiunea Speranta. Cine va continua aceste rugaciuni? Biserica Penticostala „Maranata” din Bacau vrea sa continue aceste rugăciuni, fiind alaturi de Petru Hututui, pastorul bisericii. Suntem siguri ca si alti credinciosi, din tara si din strainatate se vor alatura rugaciunilor noastre, pentru ca Dumnezeu sa mângâie familia în aceste clipe, dar si în viitor sa dea putere de slujire fratelui Petrica.

Deasemenea, echipa resurscrestine.ro reaminteste fratelui Petrica, ca atunci cand ne despartim de cei dragi, care L-au slujit pe Domnul, o facem nu cu ADIO ci cu: LA REVEDERE.
MAMAIA a plecat la Domnul!Numai EL poate da mangaiere familiei indoliate!
Adăugat în 20/06/2009
condoleante
CUVINTELE NU-SI AU ROSTU....... DUMNEZEU SA DEA PUTERE INTREGII FAMILII SA TREACA CU BINE PESTE ACEASTA PERIOADA GREA!
Adăugat în 20/06/2009
la revedere
dzeu sa de-a putere familiei indoliate si frate petrica,daca numai este mama dvs sa se roage ptr dv acuma sa stiti ca sunt cateva sute care-i vor tine locul ptr rugaciune....Dzeu sa va binecuvinteze
Adăugat în 21/06/2009
Opțiuni