Campanie ateista: Nu crezi in Dumnezeu ? Nu esti singurul !
Adăugată de user necunoscut in 17/06/2009, citită de 2.755 ori
Autor: Sebastian Miclau, Categorie: Internațional
Campanie ateista: Nu crezi in Dumnezeu ? Nu esti singurul !
Un grup ateist din Statele Unite a afisat o serie de mesaje publicitare de-a lungul unei autostrazi din New Orleans pentru "a-i convinge pe oameni ca pot fi buni si fara Dumnezeu", informeaza WDSU. Initiativa celor din United Coalition of Reason vine la cateva zile dupa ce o organizatie ateista din statul american Indiana a inscriptionat 25 de autobuze din Chicago cu sloganul "La inceput Omul l-a creat pe Dumnezeu".
"Nu crezi in Dumnezeu? Nu esti singurul", se spune in mesajul plasat de catre United Coalition of Reason de-a lungul Interstate 10.

"Scopul campaniei publicitare este acela de-a trezi interesul milioanelor de umanisti, ateisti si agnostici ce locuiesc in Statele Unite. Uneori, ateistii nu-si dau seama ca sunt o comunitate din cauza ca sunt inundati cu mesaje religioase la fiecare colt de strada", a declarat Fred Edwords, care este presedintele United Coalition of Reason.

"Vrem ca oamenii sa stie ca poti fi bun si fara Dumnezeu", a declarat si Harry Greenberger, directorul Secular Humanist Association, care a contribuit la campania ateista.

Campania se desfasoara la nivel national in SUA.

Initiativa celor din United Coalition of Reason vine la cateva zile dupa ce o organizatie ateista din statul american Indiana a inscriptionat 25 de autobuze din Chicago cu sloganul "La inceput Omul l-a creat pe Dumnezeu".

"Toti ateistii cred ca Dumnezeu este creatia omului. Obisnuiam sa avem mii de Dumnezei, acuma am ajuns insa la unul singur. Ne apropiem de numarul real", a declarat Charlie Sitzes, un purtator de cuvant al grupului Indiana Atheist Bus Campaign, organizatorul campaniei. El a adaugat ca "sloganul campaniei din Chicago afirma ca religia este o creatie sociala, a omului - la fel ca literatura, arta, politica si stiinta - si, datorita acestui fapt, ar trebui sa fie supusa dezbaterii, la fel ca si celelalte". Sitzes a declarat ca opiniile ateistilor, agnosticilor sau ale umanistilor sunt deseori ignorate.

Astfel de campanii par sa prinda viata si sa se imulteasca numeric. Lupta impotriva lui Dumnezeu este din ce in ce mai puternica. Oare ce va urma ?
Ramaneti in credinta si rugati-va ! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Știre preluată de pe www.hotnews.ro
Domnul Isus care este plin de mila si indurare fata de cei nestiutori sa aiba mila si de ei si sa le ierte ignoranta.
Adăugat în 19/06/2009
Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac . .
Adăugat în 03/07/2009
campaia ateista
CE-I DREPT NE APROPIEM DE MAREA ZI A REVENIRII LUI ISUS !E O LUPTA F.MARE INTRE D-ZEU SI satana SI VREA SA ADEMENEASCA TOT MAI MULT CU TEORII FALSE CREATIA CEA MAI FRUMOASA A LUI D-ZEU:ADICA OMUL PT CA STIE CA MAI ARE PUTINA VREME"CHIAR PE CEI ALESI"DACA-I CU PUTINTA!SA RAMANEM TARI IN CREDINTA.AMIN
Adăugat în 08/07/2009
TREZIRE
Traim zilele din urma... nu este de mirare atitudinea unor atei, au fost si vor fi intotdeauna oameni de acest fel, dar ceea ce ar trebui sa ne ingrijoreze este "ateismul" din adunari. poate pare socant, dar vi se pare normal ce se intampla prin adunari?? AVORTURI, DIVORTURI, PORNOGRAFIE, NEPASARE TOTALA ETC nu inseamna toate astea ca uitam de Dumnezeu?? TREZIRE FRATILOR!!
Adăugat în 14/07/2009
Opțiuni