Obama a declarat : SUA nu e o tara crestina !!!
Adăugată de user necunoscut in 17/06/2009, citită de 5.043 ori
Autor: Sebastian Miclau, Categorie: Diverse
Obama a declarat : SUA nu e o tara crestina !!!
Noul nostru preşedinte a declarat de două ori că SUA nu mai este o ţară creştină. Apoi, la prima sa vizită peste mări a declarat liderilor musulmani: "noi nu ne considerăm o naţiune creştină... ne considerăm o naţiune de cetăţeni care suntem legaţi de ideale şi un set de valori. Eu cred că Turcia modernă a fost fondată pe nişte principii asemănătoare". Ce desfigurare brutală a adevărului. Turcia este o ţară care măcelăreşte, asupreşte şi persecută pe cei ce nu sunt musulmni.
Preşedintele Obama a refuzat să aprobe Ziua Naţională de Rugăciune(o singură zi!) şi a declarat printr-un decret ca luna Iunie(o lună întreagă) să fie "Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi a transsexualilor". Puteţi citi întreaga declaraţie dând click aici. În contrast, Ronald Reagan a declarat anul 1983 fiind "Anul Bibliei".

Ramaneti in credinta si nu renuntati la Isus Hristos cu niciun chip! Dati lauda Domnului caci zilele de prigoana se apropie pentru crestini. Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Știre preluată de pe accept2day.blogspot.com
Obama a declarat...
Uitati-va la biografia lui Obama,circula pe internet materialul,bineinteles intr-un fel laudativ,dar cine vrea sa vada va vedea ce trebuie,si aveti raspunsului pentru politica lui Obama.
Ce este ciudat ca are o viziune economica sanatoasa pentru SUA raportat si la cauzele ce au declansat criza economica mondiala actuala.
Obama nu este Anticristul dar ne ajuta sa vedem cam ce ne asteapta cand va veni adevaratul Anticrist.Oricum s-au ridicat demult multi anticristi si nu erau dintre ai nostri.
Ce este de singura importanta pentru noi este cu privire la Domnul nostru Isus Hristos :"MARANATHA !"
Adăugat în 18/06/2009
Se stie demult ca SUA nu mai este o tara crestina, Obama a recunoscut acest lucru.
Faptul ca a refuzat aprobarea zilei de rugaciune si a aprobat luna iunie pentru acei pacatosi strigatori la cer, ne arata inca o data ca traim vremurile din urma,ca mergem in jos si nu e cale de redresare.

Sa luam aminte sa nu ne largim calea, astfel incat sa pastram ce avem, ca nimeni sa nu ne ia cununa.
Adăugat în 18/06/2009
corect
El recunoaste caci faptele amiricanilor nu sunt si nu se pot indentifica a fi ale crestinilor.In situatia aceasta el are dreptate ;noi nu ne consideram o natiune crestina: Incet incet tot mai multi o sa recunoasca iar atunci se va vedea caci crestini sunt foarte putini.Spuneam cuiva ca noi nu avem ce cauta in politica in afaceri este imposibil sa nu te manjesti iar noi avem o chemare mult mai mare.DOAMNE ajutane sa ramanem credinciosi pana la capat si sa onoram chemarea de a fi conlucratori cu Tine.FRATILOR STRANGETI UNDELEMN IN VASE CAT SE MAI POATE CA ZIUA ACEA SA NE GASEASCA GATA.DOAMNE AJUTA ,DOAMNE DA IZBANDA.
Adăugat în 18/06/2009
DOMNUL ISUS NE-A SPUS PRIN IOAN CARE A SCRIS APOCALIPSA ''PASTREAZA CE AI CA NIMENI SA NU-TI IA CUNUNA''
DOMNUL SA NE AJUTE
Adăugat în 24/06/2009
ADEVRAT!!!
Apa de ploaie... Pai e clar ca nu e o natiune crestina cum nici romani nu sunt o natiune crestina, nu exista in lumea aceasta nici macar o singura natiune crestina, toate traiesc mai degraba in paganism, imprumutand doar cateva traditii, obiceiuri crestine... si sa fim seriosi sa ne uitam la fapte ca faptele sau roadele arata ce fel de oameni suntem. ”Matei 7:21 Nu orişicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri. ” cati nu ne declaram penticostali, baptisti, crestini dupa Evanghelie si cand colo faptele sau roadele noastre ce demonstreaza ca suntem?... Biblia ne invata sa nu urmam calea stricata si destrabalata a lumi in care traim (Romani 12:2)ca sa nu ajungem vrasmasi lui Dumnezeu(Iacov 4:6)Poate eu nu inteleg Biblia... am vazut tineri care se considera ”evlaviosi” botezati chiar si cu Duh Sfant care in loc sa asculte de indemnurile Bibliei in purtare(Ps 29:2, 1 Pet 3:2-3, 1 Tim 2:8-10, 1 Tim 3:22, Mat 6:19-20, Mat 6:23, Rom 13:13, Gal 5:19-21, Mat 3:10, Apoc 22:15 si multe altele), au ca modele Hollywoodul... Cum isi va capata sarea din nou gustul odata pierdut?
Adăugat în 14/07/2009
pt ca a spus un adevar il criticati voi?...
Adăugat în 20/07/2009
asa si
De acum 20 ani,SUA nu mai e tara crestina.Ceea ce spune Obama nu-i nimic nou.
Adăugat în 11/08/2009
E multa dreptate in declaratia lui Obama, dar analizind-o din mai multe puncte de vedere nu e chiar atit de simpla. Faptul ca SUA s-a departat de Dumnezeu este una dar declaratia oficiala a prezidentului e alta. Ca si faptul ca cineva se pocaieste si crede in taina in Dunmezeu are o insemnatate, dar botezul da vietii crestinului alta insemnatate fiind o declaratie, o marturisire in fata intregii lumi. Botezul e o declaratie de unire cu Dumnezeu in fata lumii, iar declaratia lui Obama e o declaratie oficiala de despartire de Dumnezeu, lucru ce m-a intristat mult. Aduceti-va aminte cum poporul lui Dumnezeu a fost influentat de imparatii care traiau in neleguire si pacat. Asa v-a fi si cu USA, Obama v-a departa tara si oamenii de Dumnezeu si mai mult decit sint acum.Datoria crestinilor e sa se roage mult si sa posteasca pentru Obama si pentru SUA.
Adăugat în 20/08/2009
Deci sa inteleg ca americanii vor renunta la sigla cu "In God we trust" si de asemenea vor retipari toate bancnotele care le au. Hmm, Obama e cumva Anticristul? ce urmeaza? persecutia crestinilor?
Domnul sa ne dea tarie sa ramanem alaturi de El si cand stapanirile noastre vor face astfel de declaratii.
Adăugat în 15/03/2010 de visarex
Opțiuni