Evrei Mesianici atacati in Israel
Adăugată de user necunoscut in 13/06/2009, citită de 3.215 ori
Autor: Miriam Morarescu, Categorie: Evenimente
Evrei Mesianici atacati in Israel
Un grup de evrei Mesianici care imparteau brosuri evanghelistice in orasul Rehovot, Israel, au fost atacati de evrei ultraortodocsi pe 13 mai, potrivit cu ‘Ynetnews’.Cativa spectatori s-au alaturat de asemenea in violenta si strigau si blestemau credinciosii.Brosurile au fost rupte in bucati si aruncate la gunoi.
Multi care ataca evanghelisti Mesianici pretind fals ca activitatea misionara este ilegala in Israel.In realitate, nu exista nici o lege in Israel impotriva impartasirii credintei cuiva cu adulti consimtitori.Este insa ilegal a oferi compensare monetara pentru acceptarea unei noi credinte sau a converti minori.
Rugati-va pentru o continuare a marturiei crestinilor israelieni intr-un mediu de opozitie(Efeseni 6:19-20).Rugati-va ca pacea Lui Cristos sa domneasca peste aceasta natiune tulburata.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Insist a ne ruga pentru mantuirea Israelului si pentru misionarii de acolo, ca Dumnezeu sa le dea putere si multa roada.
Adăugat în 15/06/2009
comentariu
Fiţi în pace biserica Domnului este vie se bucură de mântuirea Lui şi lucrează spre slava lui Dumnezeu.Întodeauna Dumnezeu a avut oameni are şi va avea că sunt şi de alte categori aşa a fost mereu. Să aveţi o viaţă binecuvântată cu preaiubitul.
Adăugat în 17/06/2009
Evrei mesianici atacati in Israel
Acest incident nu justifica antisemitismul.Evreii mesianici ne ajuta sa iubim pe cei ce se coboara din Avraam.Dar Hristos Domnul este argumentul unic al iubirii pentru Israel.Shalom Israel!Shalom Ierusalim!
Adăugat în 18/06/2009
Opțiuni