Pensie negata unei crestine iraniene
Adăugată de user necunoscut in 12/06/2009, citită de 1.785 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Pensie negata unei crestine iraniene
Potrivit unui raport din 14 mai de la Farsi Christian News Network, unei profesoare pensionate din vestul Azerbaijanului, Iran, Fatemeh Pauki (58 ani) i-a fost negata alocarea pensiei de catre Curtea districtului Ouroumieh. In 2 martie, Pauki a primit o scrisoare de la Ministerul Educatiei prin care era informata ca, incepand cu 5 aprilie, nu-si va mai primi pensia.

In anii trecuti, oficiali ai Ministerului Informatiei au amenintat-o in repetate randuri pe Pauki si chiar au detinut-o. Ea a fost fortata sa promita ca nu va avea contact si nu va participa la nici o intalnire a crestinilor si ca va coopera cu securitatea pentru a spiona in favoarea lor. Sotul ei, Majid Mahmoodi Tabrizi, un crestin convertit de la islam, a fost amenintat in repetate randuri de catre oficiali, in incercarea de a-l intimida pentru a renunta la credinta lui. El a fost asasinat in mod brutal de catre atacanti necunoscuti. De atunci, familia lui a primit scrisori de amenintare in care sunt avertizati cu privire la incercarea de a deslusi misterul mortii lui Majid.

Rugati-va ca Pauki sa ramana puternica in fata opozitiei ( 1 Petru 5:8-10), Rugati-va ca ea sa gaseasca alinare in grija Cerescului Tata.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni