Predicatorul de 8 ani
Adăugată de user necunoscut in 06/06/2009, citită de 2.596 ori
Autor: Sebastian Miclau, Categorie: Internațional
Predicatorul de 8 ani
Atacuri teroriste, decapitari si raiduri ale isalmicilor Jihad au chinuti in ultimii ani pe locuitorii din Sulawesi, Indonezia. Sute de oameni au murit si alte mii au fost obligati sa isi paraseasca locuintele.

Imaginea haosului incepe sa se schimbe incet datorita trezirii spirituale condusa in mod uimitor de doi baieti de numai 8 ani.

Dupa ce anul trecut a castigat un concurs de predicare, Moko a inceput sa mearga in orasele din apropiere pentru a predica Cuvantul lui Dumnezeu. In timp ce oamenii se inchina, prietenul lui Moko, Selfin, se roaga pentru atingerea Domnului. Musulmanii au experimentat astfel vindecari miraculoase.

Unul din acesti musulmani declara: “Credinta mea s-a intarit pentru ca am vazut minunile. Ei spun ca Dumnezeu ne iubeste si ca l-a trimis pe Issa, pe Isus, sa ne vindece si cred acest lucru.”

Pe langa vindecarile fizice, Moko mai predica despre vindecarea orasului sau natal, Poso. Moko si Selfin fac parte din refugiatii ale caror case au fost incendiate.

Moko si-a impartasit deasemenea viziunea despre stoparea coruptiei, o problema majora in Indonezia.

Acest baiat spune ca isi pregateste mesajele cu rugaciune. Este constient ca fara puterea lui Dumnezeu nu poate sa predice.

Conform parintilor lui Moko, la ei in familie Biblia se citeste in fiecare zi. Selfin si Moko sunt fericiti ca sunt folositi de Dumnezeu, dar inteleg si importanta educatiei. Ei sunt indrumati de Rinaldy Damanik, un sustinator al drepturilor omului si pastor la biserica crestina Central Sulawesi. Acesta crede ca Dumnezeu se foloseste de copii pentru a chema oameni la pocainta si pentru a face o mare transformare in Poso. El considera ca sangele martirilor cazuti in Poso, aduce rod prin Moko si Selfin. Rezultatul este o provincie mult mai pasnica.

Știre preluată de pe www.alfanet.ro
predicatorul Moko
DUMNEZEU SA-L INTAREASCA SI SA-I DEA MULTA RIVNA,INTELEPCIUNE,DRAGOSTE SI CREDINTA.
Adăugat în 11/07/2009
pt Moko
mare putere are Dumnezeu ca lasa pe Duhul sfint sa se foloseasca de copii ca sa si scoata marturii sa nu se poata nimeni desvinovati inaintea creatorului ca nu a auzit se apropie venirea Dlui fratilor alergati dupa undelemn care este Duhul sfint asta e uleiul din vas adica din inima grabire sa nu raminem nechibzuite numai cu biblia ca de copii astia 2 Duhul Lui ISUS este peste ei si in ei
Adăugat în 14/07/2009
Opțiuni