Dilema Evolutionism - Creationism
Adăugată de user necunoscut in 29/05/2009, citită de 2.869 ori
Autor: Ioan Ciobota, Categorie: Editoriale
Dilema Evolutionism - Creationism
Dilema Evolutionism - Creationism se poate rezolva simplu, si anume:

Caramida de baza a evolutionismului este MUTATIA GENETICA.
(A fost o supa primordiala, alcatuita din materie anorganica, si care a fost supusa radiatiilor cosmice, bla, bla, bla, iar de acolo a iesit o amoeba si apoi un om).

Dar MUTATIA GENETICA este DISTRUCTIVA IN PROPORTIE DE 99,99 %.
Abia 0.01% s-ar putea sa adauge ceva folositor.

Asadar s-a mers 99,99 pasi inapoi si 0.01 pasi inainte, 99,99 inapoi si 0.01 inainte.
Apoi evolutionistii pretind ca asa s-a ajuns de la anorganic la organic. S-a ajuns de la piatra la celula, de la praf cosmic mort si fara viata la complexitatea EXTRAORDINARA a omului.

Cica s-au lipit particule de praf intre ele, asa, de capul lor, fara niciun Creator, si au alcatuit ochiul uman, sau creierul, sau plamanii, sau sistemul nervos, etc.

Cine s-ar da pe mana unui chirurg care de 99 de ori taie prost si aiurea, te cioparteste din cap pana in picioare, si abia 1 data taie bine? Sau pe mana unui sofer care te baga in 99 de stalpi sau pomi si abia 1 data conduce pe drumul bun?

Pentru a sustine asa ceva ai nevoie de multa, multa ... credinta... dar credinta in aceste aberatii stupide...

Este ca si cum ai lua un ceas, l-ai zdrobi cu ciocanul, si apoi ai pretinde ca este bun, functioneaza bine si nu a fost nevoie de niciun ceasornicar / creator care sa-l fi construit... ci a aparut la intamplare. Sau a evoluat din maimuta. Dar maimuta de unde vine??

Poti sa pui intr-o galeata 1 kg de urina, amestecata cu 2 linguri de praf de pe sosea si pietricele cat cuprinde, apoi sa le lasi la soare si la radiatii cosmice 4,18 miliarde de ani... fii absolut sigur ca de acolo nu se va naste nici macar un soricel, daramite un om.
(In loc de urina poti pune apa chioara, ca sa nu zica cineva ca ai pus materie organica...)

Faptul ca avem ADN-uri asemanatoare cu animalele arata ca avem ACELASI CREATOR, am fost creati de acelasi Dumnezeu, nicidecum ca am evoluat din porci sau din serpi.

Problema evolutionistilor este ca daca accepta existenta unui CREATOR, atunci trebuie sa accepte ca INTR-O ZI VOR DA SOCOTEALA IN FATZA CREATORULUI de felul cum isi traiesc viata...

Si atunci, prefera sa sustina ca se trag din porci sau maimute... iar unii oameni chiar traiesc la fel ca pretinsii lor stramosi... Imi cer iertare necuvantatoarelor pentru pretentia jignitoare a unor oameni cum ca ar fi nepotii lor...

Biblia spune ca am fost creati de Dumnezeu, al carui nume este IEHOVA.
Biblia ne da demnitatea de FII DE DUMNEZEU !!

Daca unii oameni prefera "demnitatea" de fii de porci, maimute sau caini, este alegerea lor.

Eu sunt fiu de Dumnezeu si ma trag din Dumnezeu.
Sunt iertat de toate pacatele mele, datorita mortii Fiului lui Dumnezeu - ISUS CRISTOS - in locul meu.

Apoi, la fel cum Cristos a inviat, biruind moartea, la el si eu abia astept sa-L intalnesc pe Creatorul meu.

Zicea un rus destept: "Dreptate au si cei care cred ca se trag din Dumnezeu, si cei care cred ca se trag din maimuta. Cei care cred ca se trag din Dumnezeu, se trag intr-adevar din Dumnezeu, iar cei care cred ca se trag din maimuta, aia chiar ca se trag... din maimuta..."

Ioan Ciobota
www.ioanciobota.wordpress.com
Cu totul de acord
De fapt aici se da adevaratul razboi: Satan incearca sa insele lumea cu teoria evolutionista si din nefericire reuseste de foarte multe ori. Pur si simplu oamenii nu vor sa recunoasca existenta lui Dumnezeu, pentru ca atunci vor fi nevoiti sa i se supuna. Vor sa-l scoata din constiinta lor, de aceea Domnul i-a lasat in voia mintii lor blestemate ca sa faca lucruri neingaduite. Sa ne rugam ca Domnul sa le deschida ochii. In legatura cu mutatia genetica: au fost facute mii de experimente si absolut niciodata nu s-a adaugat nimic prin mutatie. Intotdeauna aceasta a implicat pierderea unor gene si a unor informatii genetice (fara nicio exceptie). Jacques Godbout spunea despre crestini: "trebuie amintit elevilor că duşmanii credincioşilor sunt în primul rând microscopul şi telescopul" Ce aberatie! Toate dovezile indica exactitatea Scripturii, dar ateii nu vor recunoaste asta niciodata. Daca o fac, nu mai sunt atei. De fapt aceasta afirmatie li se potriveste atat de bine evolutionistilor: "trebuie amintit elevilor că duşmanii EVOLUTIONISTILOR sunt în primul rând microscopul şi telescopul" Multa binecuvantare!
Adăugat în 31/05/2009
Si eu sunt de acord cu tine!Toata lumea se mira de tineretul de astazi cum se comporta,nu-i de mirare,faptul ca ai invata despre evolutionism,ca provin din maimuta,cum vrem sa actueze tineretul?ca o maimuta!Ce dureros este pentru Creatorul nostru pe deasupra ca nu-L ascultam,negam existenta Lui!Domnul sa le atinga inimile inpietrite si mintile intunecate!
Adăugat în 02/06/2009
Ceea ce este interesant,este ca creationismul cauta pe de o parte sa aduca argumente stintifice a faptului ca Dumnezeu a creat universul.Acuma noi stim potrivit cu ce spune biblia in Ev.11:3 ca prin credinta pricepem,intelegem ca Dumnezeu a facut lumea...deci actul creatiei trebuie sa il cred si daca-l cred nu il pot dovedi stintific.Este adevarat ca pot aduce tot felul de argumente ale creatiei folosind-uma de anumite ramuri ale stiintei,dar in esenta cu stiinta nu pot ajunge la sursa universului prin simplu fapt ca nu exista nici o ramura a stiintei care sa-l studieze pe Dumnezeu,El find creatorul universului,lucru pe care noi il credem dar nu-l putem dovedi.Si atunci stradania oricarui creationist care vrea sa impace stiinta cu credinta este practic imposibil ptr ca dintr-un anumit punct de vedere credinta e net superioara stiintei.Stiinta studiaza pe cand credinta face minuni,creaza din nimic,te pune in legatura cu Creatorul ceea ce stiinta nu poate sa faca niciodata.Universul credem ca a fost facut de Dumnezeu si sa-i lasam pe oamenii de stinta sa dovedeasca daca este asa sau nu.Numai sa se grabeasca cu un raspuns mai rational si coerent pana nu vine Domnul ca sunt si eu curios.
Adăugat în 14/06/2009
Creaționismul nu va fi și nu va putea fi tratat ca o altenativă legitimă doar dacă și decât atunci când creaționiștii vor demonstra că mecanismul propus de ei – Dumnezeu – există cu adevărat. Deoarece creaționiștii tind să considere existența Dumnezeului lor ca fiind evidentă, este ușor să asume că teoria creaționistă va înlocui automat evoluția, de-ar fi doar cu putință pentru ei să o “detroneze”. Asta nu face însă decât să demonstreze cât de puțin înțeleg ei de fapt știința și metoda științifică. Ceea ce ei consideră a fi rezonabil sau evident nu are nicio relevanță în știință; tot ce contează este ceea ce poate fi demonstrat și susținut prin dovezi. Invalidarea evoluționismului nu duce automat la validarea creaționismului.
Adăugat în 08/12/2011 de ratiune
Opțiuni