„Cat costa viata mea, mămico?”
Adăugată de user necunoscut in 18/05/2009, citită de 2.886 ori
Autor: Tabita, Categorie: Anunțuri
„Cat costa viata mea, mămico?”
“45 000 de euro costă până în prezent viaţă lui Robert”

Robert s-a născut aparent sănătos, dar după 2 ore de la naştere a început calvarul:
1. A intrat în septicemie (fără şanse de a supravieţui): globule albe scăzute drastic (nici o şansa de a trăi fără aceste globule care protejează corpul împotriva microbilor). Avea clar şi anemie mare. Organele interne erau mult mai mari decât normal şi erau toate bolnave, a făcut hemoragie internă; trombocitele nu existau ca să coaguleze sângele iar doctorii nu i-au dat nici o şansă. Interesul doctorilor de a-l salva creştea însă întotdeauna atunci când Lili scotea bani din bancă şi le dădea lor cu milioanele. Atunci îşi schimbau atitudinea şi încercau câte ceva. După multe lupte şi săptămâni de spitalizare, “şi-au dat seama” că ar exista un medicament super scump (15.000 ron – 3750 euro), comandat din străinătate, care, l-a salvat de la moarte. După aceea, tot în maternitate fiind, a făcut artrită la un genunchi. Perioada asta a fost de 3 luni de spitalizare în maternitate.

2. Când credeau că totul s-a terminat, după 2 zile a intrat iar în spital, deoarece a făcut hernie. A fost operat.

3. După ce credeau că au scăpat şi de asta, i s-a spart timpanul,

4. După asta, a fost descoperit cu transaminazele la ficat mărite, suspect de ciroză,

5. Apoi i s-au descoperit două spline în loc de una,

6. Are şi pietre la fiere,

7. Şi în timpul ăsta a făcut hemoragie internă de câteva ori din cauza varicelor esofagiene,

8. Între timp a fost operat din nou, i s-a scos una din spline şi i s-au nişte vase de sânge undeva în zona ficatului, pentru că cele naturale erau blocate,

9. Şi încă o veste rea, au aflat că are o boală numită “cavernom portal” care poate face ca în orice zi din viaţa lui venele de sânge de la ficat să se spargă şi astfel să facă o hemoragie urmată de deces!!!


Si asta este doar un scurt sumar al unui chin de 3 ani de zile care continua.


Citind relatarea unei prietene a familiei Boicu din Codlea o să îţi dai seama că numai Dumnezeu este cu adevărat speranţa lor. Tu poţi să îi multumesti lui Dumnezeu pentru sănătatea şi binecuvântările care le primeşti în fiecare zi. Fii gata să le împarţi!


Familia Boicu are nevoie de ajutorul tău. Robert are nevoie de rugăciuni şi de ajutor material. Pentru donaţii există contul de mai jos, special pentru familia Boicu. Orice cont personal e blocat de bănci din cauza datoriilor.


Titular: Tamaş Virginia

CONT LEI R046BRDE080SV59962470800

CONT EURO R069BRDE080SV59962980800

SWIFT BRDEROBU

Pentru Boicu Liliana


Contact:

Boicu Liliana: 0753 224 983

Boicu Costel: 0755 653 971

Adresa: Str. Chimiştilor nr. 3, ap. 116,
loc. Codlea, Jud. Braşov


"Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata."


Echipa resursecrestine.ro menţionează că acest caz este real si a fost verificat.

Știre preluată de pe clujulevanghelic.ro
va inteleg durerea si sint alaturi de voi
in uma cu 2 ani am trecut si eu prin grele probleme de sanatate si sint in asentimentul vostru ,nu va pot oferi sprijin material deoarece nu detin insa pot sa va ajut in post si rugaciune si voi face aceasta .hadeti scumpi mei oameni ai acestei tari sa ne unum ca cei din NINIVE ,SA-I CEREM FIULUI DE DUMNEZEU SA-SI INTINDA MINA SI SA SE ATINGA DE ROBERT .ISUS POATE SI ASTAZI ,ESTE ACELASI ,MINA LUI NU-I PREA SCURTA NICI PUTEREA LUI N-A SCAZUT, DAR DE DREDINTA ,CUM LA MEDICI NU SE POATE REZOLVA FARA BANI ,LA ALTARUL CERULUI ESTE NEVOIE DE CREDINTA ,UMILINTA SI POCAINTA IN SAC SI CENUSA .Rugaciune si post poate sa aduca ca sprijin si cel mai sarac muritor si veti spune si "Ce-am rezolvat cu asta ,multe dragi mei cind mii de glasuri se indreapta spre cer ,DUMNEZEU NU POATE SA NU INTERVINA".Va rog sa va puneti pentru citeva clipe in locul parintilor lui ROBERT totii cei care sinteti parinti si veti intelege situatia prin care trec ei .VA SALUT STIMATA FAMILIE BOICU si sint alaturi de voi ,fiti tari si incredeti-va in DOMNUL ,ADUCETI-I CAUZA VOASTRA LA PICIOARELE LUI SI EL VA INFAPTUI MINUNEA. Multa sanatate ,multa rabdare ,si multa credinta sa va daruiasca atot'puternicul DUMNEZEU!
Adăugat în 18/05/2009
Robert
Atatea probleme la un singur copil!!!
De obicei, cand copilul este bolnav, mama sufera cel mai mult.
Doamne, rezolva Tu aceasta problema, aparent fara iesire!
Adăugat în 18/05/2009
Va rog dati-mi mai multe informatii cum pot contac
am incercat sa iau legatura cu familia la numarul de telefon de pe site, insa nimeni nu raspunde,am incercat de mai multe ori....insa aceeas situatie. Nu sunt in Romania, si nu stiu cum as putea face o donatie deoarece cont in dolari nu e dat. Rog pe cineva care cunoaste cazul si ma poate ajuta sa-mi dea mai multe informatii. Va multumesc.
Adăugat în 19/05/2009
Isus poate!
Cred ca in acest caz este Unul care nu are nevoie de bani ci doar de credinta noastra. Indemn familia sa incerce ( cu credinta) sa mearga cu copilul la pastori sa i se faca ungerea (daca cumva nu au fost) pt ca solutia bibliei asta este Iacov 5:14. Eu ma rog ca El Dumnezue sa aiba mila si sa se indure. Ceea ce la oameni nu este cu putinta la El TOATE lucrurile sunt cu putinta. Amin
Adăugat în 22/05/2009
Ce copil frumos! Pacat ca e asa bolnav.
Dumnezeu sa-l faca bine, si sa-i intareasca pe parinti.

Adăugat în 22/05/2009
Sorin, cu adevarat Isus poate. Dar cred ca e nevoie si de oameni ca Petru si Ioan care sa poata zice: Argint si aur n-am, dar ce am iti dau...Si Domnul sa lucreze!
Adăugat în 22/05/2009
ROBERT
VA RUGAM SA NE DATI MAI MULTE INFO IN CAZUL ACESTA ,AM INCERCAT SA CONTACTEZ FAMILIA INSA NU MERGE.
Adăugat în 24/05/2009
Opțiuni