Sustineti proiectele asociatiei Campionii Crestini
Adăugată de user necunoscut in 12/05/2009, citită de 1.466 ori
Autor: Andy Mihail, Categorie: Anunțuri
Asociaţia „CAMPIONII CREŞTINI” este o asociaţie cu caracter caritabil, ce are în vedere persoanele cu dizabilităţi, oferindu-le acestora şansa de a se integra în societate, de a cunoaşte şi socializa cu alte persoane, de a le oferi sprijin moral şi spiritual.

Asociaţia noastră are ca proiect educarea acestor oameni pe plan spiritual, pentru a pune în inima oamenilor credinţa în Dumnezeu. Împletind astfel durerea pricinuită de handicapul fizic, cu bucuria sufletească oferită de o relaţie personală cu Dumnezeu, aceşti oameni devenind mai încrezători în viaţă. Pentru acest domeniu de activitate există oameni calificaţi în cadrul asociaţiei.

Dorim de asemenea să înfiinţăm un atelier meşteşugăresc, oferind locuri de muncă celor care pot presta astfel de slujbe, slujbe ce constă în ambalarea anumitor produse, făcându-i astfel utili societăţii.

Un alt ţel al asociaţiei este acela de a asigura persoanelor cu dizabilităţi un program de recuperare fizică prin care să lucreze la îmbunătăţirea situaţiei fizice în care se află şi unde să găsească un grup de prieteni gata oricând să-i asculte, unde să se poată deschide sufleteşte, o mică lume a lor.

Puteti sprijini asociatia completand formularul pentru 2% din pagina de internet a asociatiei si prin sustinerea prin semnaturi a proiectului privind amendamentul adus legii 448/2006.

Mai multe detalii puteti gasi la adresa:
http://www.campioniicrestini.ro/

Știre preluată de pe www.campioniicrestini.ro
deacord
Dumnezeu sa ne ajute sa putem face voia sa.
Adăugat în 18/05/2009
Sustineti-ne in rugaciune
Dumnezeu sa lucreze el, dupa voia sa, va rugam sa ne sprijiniti in rugaciune pt. ca voia lui Dumnezeu sa se manifeste in proiectele asociatiei. Domnul sa se indure el, el are mila si de persoanele cu dizabilitati. Doamne noi iti multumim pt. grija pe care ne-o porti.
Adăugat în 23/07/2009
Opțiuni