Crestini atacati in Sudan
Adăugată de user necunoscut in 11/05/2009, citită de 1.528 ori
Autor: BenHur, Categorie: Anunțuri
Crestini atacati in Sudan
Adeptii presedintelui Omar Hassan al-Bashir au intensificat atacurile asupra crestinilor si asupra celor despre care cred ca sustin decizia Curtii Internationale de Criminalistica de a intenta proces presedintelui pe baza acuzatiilor de atrocitate savarsite in regiunea Darfur.


Potrivit unui raport din 8 aprilie al Compass Direct, Aburahaman Tai, liderul Bisericii Evanghelice Presbiteriene din satul Chat (Muntii Nuba) din centrul Sudanului a fost batut si ranit la inceputul lunii martie de catre un grup de militieni. De asemenea, in 27 martie, cladirea folosita de congregatia pastorului Tai si de Biserica Sudaneza a lui Hristos a fost incendiata de catre acelasi grup de militieni, care se pare ca sustin si ajuta la desfasurarea unui plan islamist. Membrii bisericii au fugit de la fata locului, temandu-se pentru vietile lor. De atunci, serviciile de inchinare se desfasoara in aer liber.


In Dungala, nordul Sudanului, o biserica a fost recent transformata in moschee iar unii dintre credinciosi au fost convertiti fortat la Islamism.


Rugati-va pentru credinciosii din Sudan ca ei sa ramana neclintiti in credinta, indiferent cat i-ar costa. Rugati-L pe Domnul sa dea indrazneala si intelepciune liderilor crestini din aceasta tara ravasita de razboi.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Sudan
In Sudan este o situatie grea pentru fratii nostri. Sa ne rugam pentru ei.
Adăugat în 12/05/2009
rugaciune
sa ne rugam pentru fratii misionari si sa ne rugam si pentru cei care le fac rau
Adăugat în 19/05/2009
Opțiuni