Conferinta Rugaciune pentru Israel, 15-16 Mai
Adăugată de user necunoscut in 09/05/2009, citită de 1.419 ori
Autor: crestin total, Categorie: Evenimente
Conferinta Rugaciune pentru Israel, 15-16 Mai
Va invitam sa participati la cea de-a IV-a editie a Conferintei Rugaciune pentru Israel, organizata de studioul de televiziune Alfa Omega TV in colaborare cu Organizatia Christians for Israel International, in perioada 15-16 Mai, 2009.


Conferinta se va bucura de vorbitori de exceptie din tara si strainatate printre care:


WILLEM J.J.GLASHOUWER, presedinte al Organizatiei Internationale Crestini pentru Israel si autor al binecunoscutei carti De ce Israel? Este unul dintre fondatorii Institutului Evanghelic si a Scolii Crestine de Jurnalism din Olanda.


JACOB de VREUGD, fost vicepresedinte al Organizatiei Internationale Crestini pentru Israel, membru fondator al Organizatiei germane Israel Astazi ( Israel Heute)si autor al cartii Minunea care este Israel.


DAVID NAGY, lider al Comunitatii Mesianice Bat-Tzion, Oradea si presedinte al Federatiei Comunitatilor Mesianice din Romania.


KOEN CARLIER, coordonator pentru Europa de Est si Ucraina al Organizatiei Crestini pentru Israel si implicat in lucrarea de Aliyah – Ucraina (emigrarea evreilor in Israel).


MARIUS BIRGEAN, pastor, biserica Emanuel – Timisoara, autor de carti si articole despre intelegerea vremurilor, spiritualitate europeana


ANDREW TUCKER/, director executiv al Organizatiei Crestini pentru Israel (Christians for Israel International), coordoneaza activitatea organizatiei si a reprezentantelor din cele opt tari precum Australia, Canada, Germania, U.K., Noua Zeelanda sau U.S.A.


Conferinta Rugaciune pentru Israel se va desfasura la Timisoara si va fi gazduita in Sala Mica a Centrului Crestin Timisoara – biserica Agape.


Va rugam sa ne contactati daca doriti informatii legate de posibilitatile de cazare.

Va asteptam cu drag,


Tudor Petan
Director Alfa Omega TV
Tel/ Fax: 0256/ 284. 912

Știre preluată de pe crestintotal.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni