Botez nou-testamentar la Biserica LOGOS Ploiesti
Adăugată de user necunoscut in 27/05/2009, citită de 2.872 ori
Autor: Biserica LOGOS Ploiesti, Categorie: Anunțuri
Botez nou-testamentar la Biserica LOGOS Ploiesti

Botez nou-testamentar la Biserica LOGOS Ploiesti in data de Duminica 31 mai 2009, orele 17.30 O noua ocazie sa-ti inviti prietenii sa vada si sa auda marturiile de pocainta si credinta ale oamenilor atinsi de Evanghelia lui Hristos caci "...botezul este marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu"!


Știre preluată de pe bisericalogos.blogspot.com
Domnul Isus sa va binecuvinteze
Deşteaptãte tu care dormi şi Hristos te va lumina. Fiecare suflet din România sã se intoarca la Creatorul sãu cerându-I iertare prin Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu care şi-a vãrsat sângele pentru noi pãcãtoşii. Cutremur devastator in România in scurtã vreme, mai ai timp sã te intorci. ASTĂZI NU-ŢI îMPIETRI INIMA. VINO !
Adăugat în 27/05/2009
Atentionare
Va rog sa verificati ce se scrie si sa eliminati acele afirmatii ca cea de mai sus ("Cutremur devastator in Romania in scurta vreme") care nu fac cinste nimanui si arata cel putin aroganta daca nu chiar prostie curata. Astept ca cel care a scris asemenea aberatie, sa isi ceara scuze tot aici unde a lansat-o. Asemenea lucruri (care s-ar putea intampla) numai Dumnezeu le poate sti dinainte. Oare au ajuns oamenii astazi sa se creada Dumnezeu?
Adăugat în 30/05/2009
Opțiuni