Misiune in Kenya , 12 iulie - 2 august 2009
Adăugată de user necunoscut in 01/05/2009, citită de 2.267 ori
Autor: Tabita, Categorie: Misiune
Misiune in Kenya , 12 iulie - 2 august 2009
O echipa de tineri va pleca in luna iulie in Nairobi, Kenya. Mai multe informatii despre aceasta misiune si cum puteti sa va implicati aflati aici.


"Pe site o sa puteti vedea cine suntem, unde vrem sa mergem si ce vrem sa facem acolo. Speram sa fiti alaturi de noi, avem nevoie sa stati alaturi de noi in rugaciune si sa mijlociti pentru noi! Vrem sa ducem Vestea cea Buna la oameni mai putin privilegiati ca noi, vrem sa fim lumini in intuneric, voci care sa vesteasca adevarul si dragostea lui Dumnezeu. E o provocare mare si nu e deloc usor, avem nevoie de ajutorul si protectia Domnului. Si daca Domnul va pune pe inima, ne puteti sustine si financiar. Pentru cei mai multi dintre noi si acesta e un aspect de umblare prin credinta, fara sprijinul dumneavoastra si in acest dumeniu, proiectul de la vara ar fi peste puterile noastre. Cheltuielile de transport, cazare si implicare se ridica in jur la 1000 euro/persoana. Plus ca biserica in care ne vom implica este intr-un cartier unde ti-e greu sa iti imaginezi in ce conditii traiesc oamenii, si am vrea sa fim sensibili la nevoile lor si sa ajutam in masura in care putem. Orice ajutor e binevenit, si nici o suma nu e prea mica."


Tinerii vor face prezentari ale misiunii in locatiile urmatoare:

3 Mai - Viena, Austria

10 Mai - Curtici si inca o biserica din Arad

17 Mai - Deva


"Rugati-va ca Domnul sa lucreze in continuare si sa ne deschida mintile si inimile ca sa intelegem care-i planul Lui pentru noi, sa legam planul Lui cu realitatea vietilor noastre si rugati-va sa ne deschida ochii la toti sa vedem impreuna armatele care sunt cu noi. (2 Imparati 6:17)"

Știre preluată de pe www.missionkenya.com
Pace fratilor! Domnul sa va calauzeasca in aceasta lucrare, va vom sustine in rugaciune. Ati putea sa lasati un email prin care sa putem lua legatura cu voi ? Va mltumesc .
Adăugat în 03/05/2009
pt Raluca
Salut Raluca! multumim mult de tot pt sprijin. Acum cand sunt implicata in asta direct imi dau seama cat de mult inseamna sa ai in spate oameni care se roaga pt tine! Si eu sunt una din persoanele care vor merge la vara in Kenya dar daca vrei sa iei legatura cu noi mai direct, poti fie sa imi scri mie, sau iti pot lasa id-ul altei fete care a venit cu provocarea asta pt vara.
Valentina Mirza= [email protected]
Adăugat în 06/05/2009
Opțiuni