Orfelinat incendiat, crestini atacati in India
Adăugată de user necunoscut in 30/04/2009, citită de 1.868 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Orfelinat incendiat, crestini atacati in India
Potrivit unui raport din 27 martie al Asia News, un orfelinat din India a fost incendiat pentru a doua oara in 20 martie, de data aceasta fiind ars pana la pamant. In urma primului incendiu din august, cand un profesor tanar a fost aruncat in cladire si a ars de viu, orfelinatul se afla sub supravgherea ofiterilor de politie. Oricum, acestia nu erau de fata in noaptea in care cladirea a fost cuprinsa de flacari.


De asemenea, conform informatiilor de la All India Christian Council, in orasul Hyderabad, Andhra Prahesh, un grup de credinciosi a fost atacat in 27 martie. Pastorul Pramodam Joshua, sotia, fiul sau si alti membrii ai bisericii erau adunati in casa unui credincios, cand trei tineri au intrat si l-au amenintat pe proprietarul casei deoarece a permis desfasurarea serviciului de rugaciune. Doi dintre tineri au intrat in vorba cu crestinii in timp ce acestia se indrepau spre casele lor, cerand sa stie motivul convertirii lor de la hinduism. Pastorul Joshua si cel putin alti doi credinciosi au fost batuti si raniti.


Rugati-va pentru pace si stabilitate religioasa in India. Rugati-L pe Domnul sa-i vindece pe credinciosii raniti si sa imbarbateze crestinii din aceasta tara sa fie exemple asemanatoare lui Hrisos in fata persecutorilor lor.

Știre preluată de pe www.persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni