Crestin concediat in Marea Britanie pentru ca se opune homosexualitatii
Adăugată de user necunoscut in 15/04/2009, citită de 2.947 ori
Autor: RadioFiladelfia.ro, Categorie: Internațional
Crestin concediat in Marea Britanie pentru ca se opune homosexualitatii
Un crestin a fost concediat dupa ce i-a spus unei colege ca nu accepta casatoria dintre doua persoane de acelasi sex si nici numirea de preoti homosexuali.
David Booker, in varsta de 44 de ani, a lucrat timp de aproape patru ani pentru English Churches Housing Group din Southampton,


o misiune de caritate preluata recent de Societatea laica Sfantul Iacov, dar care se afla inca sub patronajul Arhiepiscopului de Canterbury.
In timpul unei ture de noapte, domnul Booker a avut o discutie cu una dintre colegele sale, Fiona Vardy, aceasta punandu-I intrebari despre credinta lui si despre invatarurile Bisericii cu privire la homosexualitate si casatoria intre persoane de acealasi sex, relateaza Christian Legal Centre.

“In timpul discutiei, am ajuns sa vorbim despre parerea mea referitoare la homosexuali si tot ceea ce am facut a fost sa spun ca nu sustin casatoriile intre persoane de acelasi sex si nici nu sunt de acord ca homosexuali practicanti sa devina pastori sau vicari”, a precizat Booker pentru The Telegraph.


Misiunea de caritate sustine ca David Booker a incalcat codul de conduita prin “promovarea propriilor pareri religioase, anume comentarii discriminatorii referitoare la orientarea sexuala a unei persoane” si a luat decizia de suspendare din fuctie a Domnului Brooke pentru “protectia atat a rezindetilor cat si a lucratorilor misiunii din Southampton”.



Christian Legal Centre, o organizatie juridica ce militeaza pentru drepturile crestinilor, a decis sa il sustina pe Domnul Booker in cazul sau si se gandeste chiar la intentarea unei actiuni in justitie impotriva Societatii Sfantul Iacov, pentru pedeapsa nedreapta si hartuire.

Știre preluată de pe www.RadioFiladelfia.ro
Acest om nu a spus decat adevarul biblic. Aceasta societate laica daca ar fi crestina nu ar fi luat o astfel de decizie! Alti se leapada de credinta numai pentru a placea in ochii altora, insa nu si in ochii lui Dumnezeu. Domnul sa-l intareasca pe acest om si sa-l binecuvanteze !
Adăugat în 15/04/2009
Dumnezeu sa il binecuvinteze pe acest om! El este un exemplu a ceea ce un crestin trebuie sa fie.Multi se compromit, astazi, doar pentru a fi placuti inaintea oamenilor. Dar cine este placut lui Dumnezeu, acela este un om binecuvantat!
Adăugat în 17/04/2009
un adevarat om a lui D-zeu
D-l sa-l binecuvinteze pe acest frate care a fost o lumina pentru cei ce au ochi dar nu vad.D-zeu sa-l intareasaca sa tina adevarul pana la capat.
Adăugat în 24/05/2009
Opțiuni