Israel se pregateste de razboi prin cel mai mare antrenament militar din istorie
Adăugată de user necunoscut in 15/04/2009, citită de 2.820 ori
Autor: RadioFiladelfia.ro, Categorie: Evenimente
Israel se pregateste de razboi prin cel mai mare antrenament militar din istorie
Israelul anunta ca va organiza cel mai mare exercitiu militar din istoria sa, dupa ce Primul Ministru Beniamin Netanyahu a avertizat ca statul evreu ar putea fi nevoit sa se pregateasca pentru un raboi cu Iran si cu alte state hartuitoare.
Netanyahu a declarat ca raspunsul la amenintarile Iranului reprezinta “o prioritate importanta” a administratiei sale, la doar o saptamana de la preluarea puterii.

Presedintele Iranian, Mahmoud Ahmadinejad a provocat reactii virulente in Occident dupa ce a spus ca Israelul ar trebui “ras de pe fata pamantului”, liderul de la Teheran negand insa ca Iranul ar fi o amenintare.


Guvernul israelian este de alta parere si, prin urmare, Fortele de securitate au confirmat ca se pregatesc pentru organizarea celui mai mare exercitiu military din istoria Israelului, in eventualitatea izbucnirii unui razboi. Exercitiul este programat sa aiba loc in aproximativ doua luni.


Seful Departamentului Israelian pentru Populatie, Colonelul Hilik Sofer, a declarat pentru cotidianul Ha’aretz ca “este nevoie de instruire pentru situatii in care, pe timp de razboi, rachetele pot cadea fara avertisment oriunde in tara”.

Știre preluată de pe www.RadioFiladelfia.ro
Nu ne bucura razboiul ,dar Israelul trebuie sa se apere.Dorim poporului Israel sa se-ntoarca la Dumnezeu.
Adăugat în 18/04/2009
Opțiuni