Patimile lui Isus si pe Twitter
Adăugată de user necunoscut in 15/04/2009, citită de 2.489 ori
Autor: RadioFiladelfia.ro, Categorie: Diverse
Patimile lui Isus si pe Twitter
O biserică americană a folosit serviciul de micro-blogging, Twitter pentru a spune mai departe povestea patimilor lui Iisus, iar alta din Suedia a dezvelit o statuie a Mântuitorului din cărămizi Lego, noi modalităţi de a-l „vinde” pe Fiul Domnului unei categorii cât mai largi de credincioşi.
Promovarea lui Iisus pe Twitter a fost opera Bisericii Sfintei Treimi din New York, care are sediul chiar pe Wall Street, în inima districtului financiar. Timp de câteva ore, în Vinerea Mare, credincioşii au putut urmări o adaptare a „Patimilor lui Iisus”, relatate în replici de maximum 140 de caractere. Credincioşii au primit update-uri şi prin SMS.

Ideea bisericii suedeze din Vaesteras (la vest de Stockholm) a fost susţinută de toţi enoriaşii. Aceştia au donat 30.000 de de piese Lego pentru statuia care reprezintă Învierea Mântuitorului.

Știre preluată de pe www.RadioFiladelfia.ro
oare nu-i suficient cuvantul
Oare ii plac lui Dumnezeu asa zisele \" Bune intentii ale noastre \" ? Oare are El nevoie de ajutorul unor mascarici pentru a-si face de cunoscut planul Sau ? Deuteronomul 32:12 Aşa a călăuzit Domnul singur pe poporul Său, Şi nu era nici un dumnezeu străin cu El. Efeseni 4:6 Este un singur Dumnezeu şi Tată al tuturor, care este mai presus de toţi, care lucrează prin toţi şi care este în toţi. 1 Timotei - 2:5 Căci este un singur Dumnezeu, şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos
Adăugat în 15/04/2009
Opțiuni