Indemn la rugaciune si post !
Adăugată de user necunoscut in 14/04/2009, citită de 5.935 ori
Autor: Sebastian Miclau, Categorie: Anunțuri
Indemn la rugaciune si post !
Fratii si surori ce utilizati acest site, va invit ca in ziua de vineri (17 aprilie) sa venim inaintea Domnului cu post si rugaciune. Motivul? Domnul sa-i intareasca pe tineri si sa le dea biruinta pe cale, caci traim intr-o lume plina de piedici.
P.S. Am mai vb si cu alti tinerii crestini care au hotarat sa participe, astept comentariile voastre prin care sa va exprimati acordul de a participa si voi.
Pacea Domnului Isus Hristos sa fie cu voi ! Amin !
post si rugaciune
Domnul sa-i binecuvanteze si sa-i intareasca pe cei ce lucreaza la acest site crestin.
Sant de acord cu postul si rugaciune in data de 17apr.
Va doresc multe binecuvantari
Adăugat în 15/04/2009
Ma bucur ca va veti alatura cu noi in rugaciune . Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe dv. ! Multa pace !
Adăugat în 15/04/2009
SLAVIT SA FIE DOMNUL PENTRU ACEASTA INITIATIVA,EL ARE CUNOSTINTA DE TOATE ,MA VOI ALATURA SI EU ACESTUI POST,VA MULTUMESC.
Adăugat în 15/04/2009
post si rugaciune
Haideti cu totii an fata lui dumnezeu cu post si cu rugaciune ,antotdeauna avem nevoie de dumnezeu,AMIN.
Adăugat în 15/04/2009
Aleluia ! Glorie lui Dumnezeu ! ... ma bucur ca sunteti din ce in ce mai multi interesati de aceasta initiativa! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti !
Adăugat în 15/04/2009
post si rugaciune .
e minunata aceasta propunere , pt ca tineri au mare nevoe de sprijin in vremea de acum , sunt de acord .cu postul si ruigaciunea .
Adăugat în 15/04/2009
foarte buna ideea
e foarte buna ideea postului si a rugaciunii pentru noi tinerii. avem nevoie cu adevarat ca D-zeu sa ne intareasca in zile ca acestea. D-zeu sa va binecuvinteze
Adăugat în 15/04/2009
Domnul sa va binecunanteze
salut ideea Dumneavaoastra si o gasesc binevenita!!! Domnul sa/i binecuvanteze pe toti cei ce sa alatura lucrarii cu putere, credinta si raspuns la rugaciune!!! AMIN
Adăugat în 15/04/2009
cu rugaciune si post e putere.si daca cerem ceva de la Domnul si e dupa voia Lui stim ca ne asculta.
Adăugat în 16/04/2009
Pace
Ma alatur si eu partial(doar cateva ore) dar din toata inima......rugaciunea face minuni credeti ma......tocmai s a terminat o evanghelizare mare in iasi pt 20000 de stundenti.....am simtit puterea lui DUmnezeu....rugaciunea are puteri mari..credeti asta din toata inima.......Domnul sa ne ajute!......Ce minunat DUmnezeu avem!...o incurajare pt toti:....."Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veselie pentru tine."
Adăugat în 17/04/2009
Foarte buna ideea
Din pacate am vazut doar azi acest anunt, dar e o idee foarte buna, avem nevoie noi generatia tanara sa ne apropiem mai mult de Domnul... DOMNUL SA BINECUVINTEZE PERSOANELE CARE AU AVUT INITIATIVA.
Ma alatur si eu voua in ziua de azi prin rugaciune... TATAL SA LUCREZE...
Adăugat în 17/04/2009
Va multumesc in numele Domnului celor ce s-au implicat in aceasta lucrare . Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va asculte cererile! Multa Pace !
Adăugat în 18/04/2009
podt si rugaciune
Imi pare rau ca nu am stiut de aceasta initiativa.Este un lucru deosebit si va indemn dragilor sa aveti initiative tot mai multe privind acest exercitiu spiritual.Postul si rugaciunea este un exercitiu spiritual rar practicat ,care care ascunde o mare putere,putere pe care o da Dumnezeu celor ce o practica cu toata credinta.
Dumnezeu vrea sa trezeasca poporul roman la viata adevarata in Isus Cristos,indemnandu-ne la post si rugaciune si sunt convins (nu numai eu)ca Domnul va lucra cu semne si minuni in viata celor ce il cauta pe El cu post si rugaciune.
Adăugat în 21/04/2009
tacera
suuper
Adăugat în 30/04/2009
Opțiuni