Liderii G20, noul guvern mondial ?
Adăugată de user necunoscut in 03/04/2009, citită de 4.608 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Liderii G20, noul guvern mondial ?
Premierul britanic Gordon Brown a anuntat joi, intr-o conferinta de presa organizata la Londra, ca liderii G20 au cazut de acord asupra unui important plan de stimulare a economiei mondiale, care include intarirea legislatiei privind fondurile de investitii si paradisurile fiscale, precum si reglementarea mai stricta a sistemul financiar global.


  • liderii G20 au decis sa puna capat paradisurilor fiscale care nu se conformeaza reglementarilor fiscale internationale si care nu sunt de acord sa furnizeze informatii financiare solicitate de autoritati
  • secretul bancar care exista in trecut trebuie sa ia sfarsit
  • liderii mondiali au stabilit noi reguli pentru plata salariilor si bonusurilor acordate directorilor de mari companii
  • G20 se asteapta sa cheltuie in jur de 5 trilioane de dolari pentru intarirea economiei mondiale pana la sfarsitul anului 2010
  • liderii G20 au hotarat sa suplimenteze fondurile FMI si ale altor institutii financiare cu un trilion de dolari
  • G20 promite sa "ia masuri urgente" pentru a finaliza asa-numita runda de la Doha
  • liderii G20 se vor intalni din nou in acest an
  • Fondul Monetar International va vinde rezerve de aur pentru a ajuta tarile sarace
  • o noua ordine mondiala capata contur in urma rezultatelor discutiilor G20 de la Londra
  • FMI si Banca Mondiala vor suferi transformari importante pentru a reflecta modificarile produse in economia globala



Premierul britanic considera ca summitul a marcat aparitia unei "noi ordini mondiale" in urma crizei economice, salutand "ziua in care lumea s-a unit pentru a combate recesiunea". "Plecam de la principiul ca prosperitatea este indivizibila, ca o crestere, pentru a fi durabila, trebuie sa fie impartita. Credem ca singura baza sigura pentru o globalizare sustenabila si cresterea prosperitatii pentru toti este o economie deschisa, bazata pe principiile de piata, pe reglementare eficienta si pe institutii mondiale solide", potrivit comunicatului.

Știre preluată de pe www.hotnews.ro
Dumnezeul nostru e un Dumnezeu atotputernic, Slavit sa fie numele Domnului Savaot. De valuri ar veni sa ne inghita , El Domnul le va porunci, caci vocea Sa e ca tunetul in noapte. In Domnul ne este nadejdea !
Adăugat în 05/04/2009
Generatia Terminala
GLOBALIZAREA
Un guvern mondial, un curency mondial, etc. si Un Lider Mondial.
In conformitate cu profetiile Scripturilor referitoare la vremurile din urma noi putem fi generatia finala, "neamul acesta" la care Hristos face referinta in Matei 24:34.
Liderii mondiali bancheri ce conduc din umbra majoritatea tarilor puternice, printre care si America, grabesc planul lor de Globalizare a tuturor tarilor. "The Road Map to Peace" a fostului presedinte George W Bush pentru Israel s-a transformat in "Two states solution" de catre noua conducere Obama-Clinton, in timp ce in Scripturi Dumnezeu pretinde ca poporul Israel este proprietarul intregului Ierusalim.
The "10 Guides Stones" din Atlanta spune la primul punct ca populatia omenirii trebuie sa coboare la 500.000.000 insemnand ca din cei 6.1 miliarde din populatia lumii 90% trebuie sa plece pentru a putea avea un control absolut asupra omenirii.
Nick Rockefeller i-a dezvaluit lui Aaron Russo ca atacurile numite 'teroriste' din 11 Septembrie 2001 au fost pre-planned pentru a declansa razboiul cu Afganistan pentru a introduce the pipe oil line prin Afganistan ce s-a si intamplat imediat dupa restaurarea noului guvern in Afganistan si pentru a declansa razboiul din Irak pentru a controla de Middle East (Apropo: unde sunt WMD? motiv pentru care former president started the war?). Rockefeller a mai dezvaluit lui Russo ca vor sa microchip toata populatia omenirii cu RFID Chip pentru control total. Compania Mondex produce aceste microchip-uri care pe langa datele complete de identitate personala contin toate informatiile finaciare, ce va produce un control global absolut si o cashless society - vezi corespondentul in profetia lui Ioan din Apocalipsa 13:16-18.
Muti teologi si pastori din USA cred ca antichristul este in viata undeva in Europa si gata sa intre pe scena mondiala pentru a conduce. El va promite, printre altele miciuni, securitate poporului Israel.
Biserica crestina traieste unul dintre cele mai marete timpuri din istoria ei, timpul dinaintea rapirii. In aceste vremuri din urma a generatiei terminale veniti sa punem deoparte ne-ntelegerile copilaresti, alergarea disperata dupa materialismul trecator si lupta nebiblica dupa pozitii si conduceri. Fie ca dragostea lui Hristos sa ne caracterizeze relatiile, credinta in Isus Hristos sa ne devina tot mai puternica. "Cand vor incepe sa se intample aceste lucruri, sa va uitati in sus, si sa va ridicati capetele, pentru ca izbavirea voastra se apropie". Luca 21:28.
"Vino Doamne Isuse"
Adăugat în 09/04/2009
RAPIREA
Da fratilor trebuie sa ne pregatim candelele ca cele 10 fecioare si sa veghem ca venirea Mirelui este la usa dar mai avem putin, fie ca in acest putin sa lucram in via lui si sa ne pregatim de zbor... VINO DOAMNE!
Adăugat în 13/04/2009
Pt. Rapire
De fapt, sa ne pregatim candelele si sa ne asiguram ca si vasele au undelemnul de rezervava...
Adăugat în 22/04/2009
Opțiuni