Jessy Dixon in concert in Romania
Adăugată de user necunoscut in 16/02/2009, citită de 1.837 ori
Autor: Cornel Ursache (CatreCer), Categorie: Evenimente
Jessy Dixon in concert in Romania
Jessy Dixon, unul dintre cei mai apreciati artisti gospel ai ultimelor decenii, se va afla pentru cateva seri in Romania. In 23 februarie la Timisoara, in 25 la Cluj si in 27 la Bucuresti intr-un concert extraordinar la Biserica Baptista "Sfanta Treime". Recunoscut in intreaga lume pentru stilul lui unic, entuziasmul molipsitor si dinamismul debordant, Jessy a concertat in Europa mai mult decat oricare alt artist american. Ca autor si compozitor a scris si interpretat piese memorabile, reprezentative pentru intreaga istorie a muzicii gospel , compozitia "I Am Redeemed" ("Sunt Mantuit") fiind de departe cea mai indragita piesa a artistului. Repertoriul lui imbina ritmurile vii, joviale, cu melodii calme, emotionante, de fiecare data insa reusind sa transmita intr-un mod stralucit bucuria mantuirii si harul lui Dumnezeu. Cele peste 20 de albume inregistrate i-au adus 7 nominalizari Grammy, 3 discuri de aur si aprecieri deopotriva din partea muzicienilor crestini sau laici cu care a colaborat. Cariera lui se intinde pe o perioada de peste 50 de ani, colaborand cu nume sonore din industria muzicala, printre care se regasesc Mahalia Jackson, Paul Simon si Art Garfunkel, James Cleveland sau Bill Gaither.


Concertele vor avea loc luni, 23 februarie, ora 19 la Sala Capitol in Timisoara, miercuri, 25 februarie, ora 19 la Casa de Cultura a Studentilor in Cluj si vineri, 27 februarie, ora 19.00, la Biserica Sfanta Treime din Bucuresti, Str. Prof. Iuliu Valaori 20, Sector 3, iar accesul se face pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile. Sunt asteptate contributii in valoare de 25 de lei, iar fondurile stranse vor fi donate unei case de copii (dupa acoperirea cheltuielilor concertului). Invitatiile se pot procura si de la locul concertului, in limita locurilor disponibile. Pentru informatii si rezervari puteti suna la 0724 000 268 sau intra pe site-ul www.jessydixon.ro.
concert arad
Din anuntul de mai sus lipseste concertul de la ARAD pe 24 feb 2009. Poate ca reusiti sa modificati pentru cei care nu citesc comenturile.
Multumesc
E.H.
Adăugat în 17/02/2009
Opțiuni