Putem fi localizati prin numarul de telefon de Google Latitude
Adăugată de user necunoscut in 09/02/2009, citită de 3.276 ori
Autor: BenHur, Categorie: Diverse
Putem fi localizati prin numarul de telefon de Google Latitude
Se pare ca, pe zi ce trece, dorinta de monitorizare a populatiei se amplifica. Recent, Google a lansat aplicatia Latitude care ofera posibilitatea de localizare a unei persoane prin numarul de la telefonul mobil.


Pentru protejarea intimitatii, spune Google, si pentru ca aplicatia sa functioneze, compania a sfatuit utilizatorii acesteia sa se asigure ca cel “urmarit” sa fie abonat la serviciul in cauza si sa aiba cont Google. Fara logarea in aplicatie, Latitude nu poate oferi informatii despre locatia utilizatorilor.


Compania sustine ca ofera garantia sigurantei utilizatorilor care folosesc acest serviciu, userii putand determina cu precizie cine sa stie unde se afla, precum si locurile in care vor putea localizati.

Latitude face parte din seria Google Maps pentru telefoane mobile, dar poate fi folosit cu succes si pe computer, de pe pagina iGoogle.


Serviciul este disponibil in 27 de tari, printre care 14 state membre ale Uniunii Europene, si urmeaza sa fie extins in mai multe regiuni. Este de mentionat ca, deocamdata, Google Latitude nu functioneaza in Romania.

Știre preluată de pe www.hit.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni