Crestini persecutati in Karnataka, India
Adăugată de user necunoscut in 09/02/2009, citită de 2.255 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Crestini persecutati in Karnataka, India
Curtea de justitie din Karnatka a redeshis aproximativ 12 biserici care au fost inchise la inceputul lunii septembrie de catre un membru al Comisiei Guvernamentale din Davangere, Karnataka, India pe baza acuzatiilor de convertire fortata. Cu toate acestea, VOMC continua sa primeasca rapoarte privind atacurile violente si amenintarile militienilor hindusi asupra crestinilor din India.


In 9 ianuarie, in jurul orei 19:30, ofiterii de politie au tulburat intalnirea saptamanala de rugaciune tinuta in casa pastorului Iswar Albannavar (30ani) si a sotiei sale, Renuka Iswar Albannavar (26 ani) din Gangavadi, regiunea Belgaum, acuzand cuplul de activitati de convertire fortata. Politia a confiscat Biblii si caiete de cantari si au dus mai multi credinciosi la sectia de politie. Cu toate ca acestia declara ca nu au fost obligati sa ia parte la intalnirea de rugaciune, pastoral Albannavar si un alt credincios au fost acuzati ca “promoveaza dusmania intre diferite grupuri pe baza religiei si savarsesc acte care impiedica mentinerea armoniei”. La momentul primirii ultimului raport, cei doi se aflau inca in detentie.


Aduceti lauda Domnului pentru redeschiderea bisericilor din Davangere si rugati-va pentru pastorul Albannavar si ceilalti lideri credinciosi din India ca, pe timp de suferinta, ei sa fie exemple credincioase pentru cei pe care ii pastoresc (1Petru 5:2-3).

Știre preluată de pe persecution.net
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni