Cum au sarbatorit altii Nasterea Mantuitorului
Adăugată de user necunoscut in 28/01/2009, citită de 2.089 ori
Autor: BenHur, Categorie: Internațional
Cum au sarbatorit altii Nasterea Mantuitorului
Conform unui raport al China Aid, in China, in saptamana Nasterii Mantuitorului au avut loc mai multe atacuri asupra crestinilor.

In dupa-masa zilei de 24 decembrie, aproximativ 40 de ofiteri de politie au invadat santierul din Jingjia, provincia Sichuan, unde crestini voluntari ajutau la reconstruirea caselor distruse in urma cutremurului masiv din 12 mai. Se pare ca ofiterii i-au injurat si i-au batut pe crestini, au confiscat Biblii, caiete de cantari si alte lucruri apartinatoare credinciosilor. Ei au refuzat sa prezinte documente legale care sa sustina motivul atacului. Una dintre victimele cutremurului si mai multi crestini au fost retinuti de politie.


Tot in 24 decembrie, in districtul Yucheng, provincia Henan, noua femei crestine au fost arestate in timp ce initiau o sarbatoare de Craciun. Cinci dintre ele au fost eliberate a doua zi, dupa ce familiile lor au platit amenda care se situa intre 1.500-3.500 Yuan (intre aproximativ 270$- 625$) iar celelalte au ramas in detentie.


De asemenea, cel putin doua biserici din China au fost invadate in timpul celebrarii sarbatorii Nasterii Mantuitorului. Mai multi lideri au fost arestati: doi in orasul Bozhou si sapte in judetul Qitai, China. La ultimul raport, toti acesti crestini erau inca intemnitatai.


Rugati-va pentru eliberarea celor detinuti. Rugati-va ca fratii din China sa continue sa stea fermi in credinta lor, chiar daca se confrunta cu intimidarea si violenta (Fapte 5:29).
cu durere am citit aceste stiri.si ma doare pt ceea ce sufera unii crestini.dar eu cred ca rasplata lor va fi mare si ma rog ca Domnul sa le dea multa putere si biruinta prin tot ceea ce au de trecut.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA INTAREASCA
Adăugat în 11/03/2009
Opțiuni