Semnati impotriva pacatului!!!
Adăugată de user necunoscut in 02/02/2009, citită de 1.562 ori
Autor: Caleb, Categorie: Anunțuri
Apel catre Primaria Cluj-Napoca:
Nu permiteti manifestarile publice, nu acordati drept de mars prin oras, nu participati la "popularizarea" fenomenului! "Clujul va deveni pentru o saptamana, intre 9 si 15 februarie, capitala femeilor lesbi de pretutindeni, cu ocazia "Festivalului International Lesby" organizat de ONG-ul "Esti Unica"
Articolul complet la: (http://www.citynews.ro/cluj/stiri/din-oras+10/clujul-devine-capitala-lesbi+33083/).
Nu suntem impotriva EXISTENTEI diversitatii, dar nu putem sta indiferenti la PUBLICITATE si POPULARIZARE.


Pentru a semna petitia online, te rog sa accesezi urmatorul link:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/clujeni_sunteti_asaltati_sunteti_de_acord_cu_clujul_capitala_lesbi_-p16472050.html

In Biblie exista mai multe pasaje care condamna vehement acest tip de manifestare si aceste practici urate.
Redam cateva pasaje din Sfanta Scriptura:


Levitic 18:22 Sa nu te culci cu un barbat cum se culca cineva cu o femeie. Este o uraciune.
23 Sa nu te culci cu o vita, ca sa te pangaresti cu ea. Femeia sa nu se apropie de o vita, ca sa curveasca cu ea. Este o mare mişelie.
24 Sa nu va spurcati cu niciunul din aceste lucruri, caci prin toate aceste lucruri s-au spurcat neamurile pe care le voi izgoni dinaintea voastra.
25 tara a fost spurcata prin ele; Eu ii voi pedepsi faradelegea, si pamantul va varsa din gura lui pe locuitorii lui.

Romani 1:25 caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.
26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor într-una care este impotriva firii;
27 tot astfel si barbatii, au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase, si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
28 Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.

Știre preluată de pe betelzorilor.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni